Song of the day

Med denna låten önskar jag er alla en God Natt. Ska sova nu, natti natti!
Sleep tight. ♥

Leona Lewis - The best you never had



Pic of the day



Jag bara älskar Miranda Kerr!

Ny bekini

Detta är min nya bekini! Åååh den är så snygg & den passar så bra. Älskar den. Den var verkligen billig tycker jag.  :)
Delarna kostade 98 kr var. Denna urläckra bekini finns på HM.




98:-


98:-



En lugn lördag

Hallå hallå! Allt bra med er ? Jag mår bra. Åh, jag är solat heeela dagen idag. Har blivit såå brun & jag älskar det! Guud vad varmt det var. Jag höll nästan på att svettas ihjäl. Men det var endå skönt. Älskar sommar&sol. Har druckit en massa vatten idag också. Dessutom har jag ätit 3 glassar :P Haha. Vad ska man göra, glass hör till värme. Gott som fan var det iaf. Som sagt så har jag solat i stort sätt hela dagen, men hann åka till stan & köpa lite grejer också. Är väldigt nöjd med dagens inköp. Älskar min nya bekini! Ska ha två till, en gul och en vit. Så mycket folk det var på stan. Det är nu man märker att sommaren verkligen är här. & det känns inget mindre än ootroligt skönt!  Bara 4 vanliga skoldagar kvar nu.

Imorgon ska jag till stranden med mina två systrar och två av mina kompisar. Vet dock inte om jag badar, det kanske är lite för kallt för mig ännu. Men en sak är jag säker på att jag ska göra & det är sola. Ska verkligen bli bruuun. Japp det ska jag.

Skön dag med sköna människor. (:

Imorgon fyller min syster år, Grattis säger vi till henne. <3

Ha en bra kväll! ♥


Kärlek

Killen som älskar dig för den du är. Han som visar vad han känner för dig.
Han som skickar sms på kvällarna och skriver "Godnatt älskling, jag saknar dig."
Han som tål ett nej utan någon sur min. Han som vill visa upp dig för hela världen även fast du har mjukisbyxor, myströja och är osminkad. Han som ringer upp dig om du varit sur och bara lade på luren. Han som skriver ditt namn på msn även fast han förlorar 15 andra beundrare. Han som ligger vaken bara för att få se dig sova. Han som håller dig i handen framför alla sina vänner.

Han som vänder sig om och ler mot sina kompisar och säger: det är hon


Pic of the day



Miranda Kerr

Song of the day

NLT - She said, he said



Dont know about you men såna här låtar har hjälpt mig igenom mycket. & jag vet inte vad jag hade gjort utan min musik. Den är en stor tröst.  

Fredag

Hej hej. Allt bra med er ? Jag mår väl okej. Känner mig lite nere och trött. Men men det går väl över. 

Skön dag idag. Vaknade ganska sent, gick ut och satte mig på altanen & drack kaffe och åt jordgubbspaj. Ledig från skolan var jag också. Det var verkligen skönt. Har solat hela i stort sätt hela dagen. Ska bli neger till sommaren. Måste köpe löshår också kom jag på. Aja, efter att ha suttit ute timmar i sträck gick jag ut med en kompis. Tog en lång promenad & snackade om en massa. Det var trevligt. 

Igår var jag på fest! Det var verkligen skojj. Det är därför jag är ledig idag. Mina ben gjorde så himla ont när jag kom hem. Dansade i stort sätt hela kvällen. Snart slutar vi & jag kommer verkligen sakna min klass. Kände det igår. Vi har gått igenom så mycket tillsammans & vi har funnits där för varann i både vått och torrt. Så jo, jag kommer verkligen sakna min klass.  

Nu ska jag titta på tv.

Ha en bra fredag! ♥

ett slag mot ansiktet

Japp, precis så känns det. Fick reda på en sak idag som jag verkligen inte ville veta. Eller jag visste att det skulle komma någongång men saker hade varit mycket bättre om jag inte visste. Rubriken säger allt. Det kändes verkligen som ett slag mot ansiktet. Ville bara därifrån och gråta eller vad som helst. Bara jag får ut min ilska på något sätt. Dom orden skakade om hela min tillvaro. Jag försöker förstå men det är omöjligt. Jag har gått runt och trott massa saker och förväntat mig så mycket. Men here we are again. Besviken ännu en gång. Har nästan blivit van vid det nu. Det känns verkligen i hjärtat, det gör verkligen ont. Jag trodde det skulle bli jag. Men jag hade fel och mitt hjärta krossades ännu en gång. Fast på ett annorlunda sätt. Ett sätt som gör ondare än något annat. Ett sätt som får till och med mitt hjärta att gråta. & jag vill inte gråta. Jag vill inte bli svag på grund av detta. Jag vill bara inte. Du förtjänar det bästa och jag ska dölja allt jag känner för att försöka bli glad för din skull. Jag ska göra det för din skull. Jag har försökt att tränga bort dessa känslor men det har varit omöjligt. I ett helt år har jag varit deppig och inte förrän nu har jag förstått vad det beror på. Jag känner mig så dum. Så dum. Men som sagt, ska verkligen försöka dölja allt som jag har i mitt hjärta, bara för att du ska vara glad. Jag vet att jag fortfarande finns kvar någonstans i ditt hjärta och även om hon nu har tagit den platsen så vill jag att du ska veta att du alltid kommer finnas i mitt. För du är verkligen unik, & jag förlorade något perfekt den här gången. Den här gången är det jag som går med tomma händer. Men det är lugnt, jag är van vid detta också.

Jag erkänner att jag älskar dig. & förlåt om du någonsin har kännt att jag har ignorerat dig på något sätt. Ville bara inte att det skulle bli såhär. Men tyvärr det blev det endå.

Jag ville undgå den här smärtan men nu i slutet gör det endå lika ont.


Vad gör man, när själen är söndertrasad?

När hjärtat är krossat?
Vad gör man när tillvaron är förstörd?

När smärtan är outhärdlig?
Vad gör man, när den man älskar mest av allt sviker?


Tisdag

Hello! Allt bra med er kära läsare? Jag mår toppen. Min förkylning är som bortblåst och det känns skönt måste jag säga. Såhär bra har jag inte mått på länge. & så är det vackert väder idag också. Åh, så skönt. Denna dagen har varit så bra. Skolan var rolig idag. Hade skitkul med två av mina klasskompisar. Damp som vanligt :P . Har alltid kul med dom två tösarna. They make my day! <3.  Kommer verkligen sakna dom nu när vi ska splittras. Aja, vi kommer endå träffas. Jag vet iaf vem jag inte kommer sakna. Hatar en eller två personer så mycket just nu. Eller hatar och hatar. Jag blir bara så irriterad på dom. Inga namn... Ni känner nog er träffade när ni läser detta.  Jag är så jväla trött på falska människor i min omgivning. Stick för jag behöver inte er om ni ska rövslicka mig ena stunden & snacka skit nästa. Jag står verkligen inte ut med falska människor. & att jag har kort stubin gör bara sakerna värre för jag kan explodera när som helst. Och tro mig, det vill ni inte.  Att ni ska vara så omogna idioter som gör bokstavligt talat allt för att passa in. Kan man falla lägre när man har nått botten ? Svaret är nej, men jag antar väl att det är där ni hör hemma.

Anyway ville egentligen inte skriva detta men såhär känner jag. & jag är en sån person som brukar säga som jag känner och tycker. Så känner ni er träffade så kanske ni ska göra något åt det. För det håller inte i längden när man e falsk.

Idag måste jag plugga, har prov imorn. Inte kul alls. Men måste verkligen tvinga mig själv till att plugga. Nästa termin ska det bli stora förändringar när det gäller skolan. Ska plugga skiten ur mig så att jag en vacker dag kan bli läkare. Ska följa min dröm. Även om jag måste sitta inlåst och plugga varje dag. Nästan. Dessutom så har jag en pappa jag måste göra stolt. (:

Det var nog allt för mig nu.

Ta hand om er.

pusspuss



so sweet, so beautiful.

Armani Diamonds


Beställde nyss min favorit parfym, Armani Diamonds.  Älskar den parfymen. Den påminner mig om många underbara saker i mitt liv. Den påminner mig om en speciell person. Anyway, beställde den.. inte för att återuppleva gammla minnen utan för att det verkligen är min favoritparfym och så kostade den inte mycket om man beställer från den sidan här.. Bara 349 kr. Ett riktigt kap!




Daily gossip

"Christina Aguilera ser ut att hellre vilja festa än att stanna hemma med sin lille son Max nu för tiden! Igår syntes hon när hon lämnade sin favoritnattklubb "Villa" i L.A. och varje gång hon lämnar partyscenen behöver hon alltid en hjälpande hand att stödja sig med för att hålla sig på fötter... Varför är du alltid så full Christina? Håller hon på att bli en Britney Spears-kopia när det gäller hennes barn?! Vi hoppas inte det för vi vet ju hur det slutade med Britneys söner... "



& jag blir så trött på sånt här! du har barn nu din idiot! Varför blev du mamma om du ska gå ut o festa istället för att vara med barnet? Jag garanterar att det barnet kommer växa upp med hans Nanny om inte hans mamma är villig att finnas där för honom. Hon kunde ha festat innan hon skaffade barn men nej, då ville hon leka ängel. Vad hände? Man har ett stort ansvar och man måste leva upp till vissa gräner när man blir mamma och jag tycker faktiskt man ska följa dom reglerna som står för en mamma. Vad vet jag, detta kanske inte ens är sant. Men om det nu är det så tycker jag att Christina ska ta och skärpa sig för om hon inte gör det så är jag säker på att hon kommer "end up with" en skiljsmässa och så kommer hon nog förlora sitt barn. Jag fattar nt varför det har blivit såhär. Det är som en trend som varje kändis tycks följa. Okej inte varje då... men ni fattar. 

Skärp dig Christina, för vi vill inte se en till duktig sångerska misslyckas!  

Tääävling!

Klart som fan att jag är med och tävlar om en gratis plåtning med den superduktiga fotografen Hanna Björkstedt!

Tävlingen hittar ni här:

http://hannabjorkstedt.blogg.se


Endast de starkaste överlever...

Tänk dig att du tar ett glashjärta. Stoppar in det i elden så att glaset blir jättevarmt och nästan börjar smälta. Sen tar du ut det och formar det varsamt i dina händer till någonting som bara går att kalla ett hjärta av kärlek. Och sen ger du bort det, men den som ska ta emot det släpper det bara rakt ned och det går i tusen bitar. Det finns inget lim i världen som kan pussla ihop alla små bitar. Du kan bara försöka gå vidare, men golvet är täckt av tusen vassa glasskärvor och det gör ont för varje steg du tar. Men dina händer minns fortfarande hjärtat som det var, för dess form brändes in i din hud av dess glödheta känslor.


Song of the day



Dontae - Could of been you

Pic of the day



Älskar bilden .

Sjuk : (

Hej hej. Idag är jag sjuk. Inte bra alls! Har en fruktansvär huvudvärk & min hals svider som in i helvete. Gick inte till skolan alls idag. Känns endå skönt att stanna hemma. Men gillar inte att vara sjuk. & dessutom missar jag så mycket när jag är hemma. Anyway, tänkte bara blogga lite & sen gå och lägga mig igen. Ska kolla på någon film eller något. One Tree Hill hade suttit perfekt, men får se vad det blir.

Dagens planer trots att jag när dödstrött & sjuk:
PLUGGAAAAAA
& ligga och glo på tv:n

Måste verkligen blir klar med plugget så jag får göra mitt bästa..
 
Aja, ni får ha en bra måndag, även om min är mindre bra.

Ta hand om er.



Vill du designa din egen tröja?


Hittade en jättecool sida där man kan designa sin egen tröja! Skitcoolt ju. Designade genast en till mig. Skitsnygg blev den. Dessutom var det jättebilligt. Checka in sidan för mer information.

"Spreadshirt Designer låter dig designa och trycka dina egna kläder, t-shirts, hoodies med mera.

Spreadshirt Designer är enligt oss själva världens grymmaste online kläddesigner. Här kan ni designa egna t-shirts, hoodies med mera."




Spreadshirt Designer

Horoskop för Vattumanen

Vattumannen 20/1 - 19/2


Dagshoroskop - söndag 25 maj

Du kommer ut ur ditt skal idag och det bådar gott för kärleken eller kreativa projekt. Har du barn är det som upplagt att hitta på något roligt tillsammans med dem.

Veckohoroskop - vecka 21

Tisdagens fullmåne innebär att bostads- och familjeangelägenheter än en gång hamnar i fokus, men denna gång handlar det om att avsluta något för att kunna lägga det bakom dig. Det du går mot är istället en tid då du strävar efter att kunna uttrycka mer av dig själv på ett kreativt sätt; en intention som det går lite knackigt med i början av veckan när kommunikationssvårigheter uppstår. Har du barn kan det lätt krångla med praktiska detaljer som barnpassning. Håll kvar fötterna på jorden och sök att lösa eventuella problem med tålamod. Undvik onödig kritik och negativitet. Din egen otrygghet är just din egen, och den skall ingen annan behöva sota för. Håll masken utåt, även när dina planer inte alls verkar hålla.

Månadshoroskop - maj 2008

Det är i början av månaden inte konstigt om du känner av en viss trötthet som hänger ihop med den starka press som rått under ett antal månader. Oavsett hur du hanterat uppkomna situationer under den tiden undrar du säkert vad alltsammans betyder i det långa loppet. I själva verket når du nu en vändpunkt där det som händer framöver i mångt och mycket är avhängigt hur du reagerat på de senaste månadernas utmaningar. I den mån du lyckats etablera en stadigare grund för dig själv kan du nu tillbringa resten av året med att sträva framåt mot en ny grundtrygghet.

Ett av de livsområden som fungerar allra bäst och ger allra störst lycka just nu är hem och familj. Våren kommer, och kan du njuta av grönskan och växtligheten i naturen (eller trädgården) tillsammans med dina allra närmaste så har det en mycket positiv inverkan på humöret. Du ser också ut att ha den stora lyckan just nu att ha tillräckligt med pengar att spendera på sådant du behöver till hemmet. Har du en partner kan hans eller hennes framgångar på jobbet också spela in.

Under maj månads sista vecka är kan ditt självuttryck komma att begränsas en del. Det kan ha att göra med kärleken, eller med barn om du har några. Det kan vara lite si och så med kommunikationen, och du måste närma dig allt som har att göra med hur du meddelar dig till andra att göra med stor beslutsamhet och koncentration. Om självförtroendet dras ner så kan det tendera at göra dig defensiv i sociala sammanhang, något som också begränsar dina möjligheter att få till stånd det du vill och behöver. Undvik frestelsen att kritisera andra; var stödjande istället.


kloka ord.

Det handlar om att överleva när världen försöker krossa dig.


Mors dag idag!

Grattis mamma.

Jag älskar dig. <3


Picture of the day



Miranda Kerr

Dagens låt

Ta vara på era nära & kära.

how we survive, is what makes us who we are

Hej hej. Allt bra? Jag mår prima. Glad & allt. Fint väder idag också. Skönt skönt. Har suttit ute från klockan 11. & det är bara så himla skönt. Med musiken i öronen & jordgubbar med vaniljglass. Det är livet. Älskar jordgubbar, det goaste som någonsin har skapats.

Idag tänkte jag dra ut och cyckla en mil. Känner att jag behöver det. Måste fixa min kropp till sommaren. Ska nämligen åka på solsemester. & jag vill inte ha något fläsk som hänger. Inte för att jag är tjock. Vill bara få tillbaka mina magmuskler. Så en mil ska jag och min kompis cyckla. Om man verkligen vill få en smal mage så är detta ett perfekt tips, ta plastfolie och linda runt magen några gånger. Sen rör på er så mycket ni kan. Man kan dansa eller göra som jag, cyckla. Brukar också dansa & jag garanterar att det hjälper. Man blir jättesvettig just där man har plastfolien. Man kan linda runt låren också, ifall man har fett som man vill ha bort där. Japp, här har ni ett perfekt tips. Det funkar lite som Sauma Belt eller vad det heter. Bara det att man måste röra på sig.

Efter att jag har cycklat så tänkte jag sätta mig ner & rita. Känner att jag inte har gjort det på länge. Plus att jag har en bilduppgift som måste lämnas in innan onsdag. Har 2 prov denna veckan som kommer. Not fun at all. Men får göra mitt bästa.

Nu ska jag ta mig upp och ut & cyckla! 

Ha en bra söndag & ta hand om er.  



Tiden gör så att vi inte kommer ihåg varje sekund lika tydligt längre. Man glömmer bort hur intensivt man kände en viss känsla. Man intalar sig själv att allt kan bli bra igen för nu har det gått lite tid och vi ser det ur andra synvinklar nu. Men det är inte så, man lurar bara sig själv att begå samma misstag igen.


Kvällens fråga

Vem tycker ni ska vinna Eurovision Song Contest?

Själv tycker jag att Armenien ska vinna. Har verkligen fastnat för den tjejen & hennes låt.


GO ARMENIA !!

JAG ÄLSKAAAAR ARMENIENS LÅT & JAG HOPPAS DOM VINNER !

HEJA ARMENIEN!



Song of the day

Samantha Jade - Turn Around



"I think I musta gave too much
cause I felt that the road was getting rough
suddenly I felt lonley out here
I look beside me to find you're not there
said you would love and protect me
all I have are the words you left me
here I stand with the plan in my head
This cant be the kinda love that you said
dont leave me out here all alone no no no no
I'm still right here where'd you go

Look around don't you feel something missing.oh
I'm the one you promised you would love.whoah
but you got ahead so far away
while I'm holding on
please turn around
I see you but I don't feel you
can't get your attention to save my love
look back and see me now
don't let me down

please turn around "

Tunikor & klänningar från Nelly.com

Hittade så snygga klänningar & tunikor hos Nelly. Vill ha allihop! Här är några:


499:-


399:-


349:-


249:-


649:-


689:-


699:-
Min favorit. Måste beställas snarast!


1499:-

Älskar deras kläder. Alla är så snygga, hade velat beställa allt. Tyvärr så är jag inte rik. :(

I still miss you sometimes ..

Gooddag! Hur äre med folket? Jag mår hur bra som helst. Fint väder & det betyder att jag har ett stort leende på mitt face. Jag älskar Maj för det är alltid så varmt  & man känner verkligen att sommaren är på väg. Hoppas bara att den här värmen varar hela sommaren.  Yeah, I wish. Man för göra som grodan, leva på hoppet.

Iag vaknade jag runt 11. Gjorde mig i ordning & åt mat, drack kaffe sedan åkte jag till stan. Gick runt på stan med några kompisar & shoppade lite. Eller lite & lite hittade ganska många söta grejjer. Det var så skönt att bara gå runt & träffa massa folk, & att solen sken var det bästa. Ska ta kort på grejjerna så kommer dom upp snart (:. Vi gick till stranden & va där ett tag. Solade och så. Fick faktiskt lite färg. Fast solade inte så jättelänge. Åh, sommare är verkligen här snart.

Känner mig ganska trött och har lite ont i benen. Ska sitta här lite & upptadera känner att jag behöver göra det.



& jag saknar varje ord, jag saknar allt vi en gång hade, saknar dig. Saknar att betyda något för dig. Saknar att vakna upp på morgonen med ett leende på läpparna som var där på grund av dig. Saknar varje litet ord. Varje kyss & varje kram. Jag saknar allt, precis allt.  

du var den som fick mig förstå vad kärlek är, nu springer jag så fort kärlek närmar sig.


Vill du tjäna pengar på din blogg ?



Bli då medlem på den här sidan. Tycker att det är ett jättebra sätt att tjäna pengar. & det bästa är att det är kosnadsfritt. Jag är själv medlem och jag undrar varför jag har väntat så länge med att bli medlem. Det är så bra! Nu får jag ännu mer pengar att shoppa för och göra annat kul! För visst räcker inte pengarna till ? Det finns så mycket man vill man vill ha nuför tiden. & här har ni bästa sättet att tjäna pengar så ni kan köpa allt ni vill ha!  

Affiliator.com

Älsklingar från Nelly.com



798:-



1099 :-



679: -



549:-

Fredag

Gomorgon yaa'll. Sovit gott? Det har jag gjort. Önskar bara jag kunde få sova längre. Äh, såver ut imorn. Fredag idag & det har gått så snabbt så det nästan inte går att fatta. Det är helt sjukt att en hel vecka kan gå så snabbt. Eller alla veckor går snabbt nu. Man vet inte ens vad man har gjort. Jag blir förvånad ifall mina betyg har förbättrats för jag vet inte ens vad jag har gjort. Det kommer gå så snabbt, & sen vipps så är sommaren borta. Jag blir ledsen faktiskt för att man glömmer att njuta av den. & allt annat kul man gör. Snart blir man gammal & skrynklig :P . Nej men det jag vill säga är att tiden går snabbt så ta vara på den. (:

Nu ska jag iväg till skolan, fast ska äta frukost först. Vi hörs sen!

Ni får ha en underbar fredag

Take care.


Song of the day

SIRUSHO - QELE-QELE

Min favorit från Eurovision Song Contest.


New Shoes

Köpte nya skor idag också! Visst är dom läckra? Jag älskar dom. SKa ha dom på skolavslutningen för dom passar perfekt till min nya klänning. Köpte skorna på Din Sko. Dom kostade 300 kr. Bra köp! (:




Gokväll!

Fyyy vad trött jag är. Har hjälpt min mamma med att städa hela huset & jag är typ död nu. Det behövdes verkligen att storstäda. Inte för att det inte är tillräckligt städat men idag städade vi allt vi annars missar. Anyway, så min dag har gått i stort sett till att städa. Det var inte så där jättekul men fick iaf umgås med mami! Det var en fördel. Älskar min mamma så mycket. 

Kollar ni på Eurovision Song Contest? Det gör jag. Vissa är riktigt dåliga, dom borde inte ens få visas på tv. Tyckte faktiskt om ganska så många låtar. Har fastnat för Armeniens låt. Den tjejen är grym! Hoppas att hon vinner.  

Nu ska jag tillbaks till min sköna säng & fortsätta kolla på Tv. 

Ha en bra kväll & hoppas ni har haft en bra dag. 

Ta hand om er. 

 


Morning.

Morning! Har alla sovit gott? Det har verkligen jag gjort. Vaknade 7 idag, något jag nästan aldrig gör. Det var skönt. Provde lite kläder o så, hade inget annat att göra. Har köpt min skolavslutningsklänning, ( så långt ord :P ) Den är så snygg. Jag är kär i den. Ska försöka ta lite bilder så kommer den upp senare idag. Klänningen är tajt vid brösten, det är typ som en korsett, sen går den utåt, riktigt söt! & den passar mig så bra. Ska ha ett par vita skor till också. Det blir riktigt läckert! Ni förstår nog inte hur söt den är förrens ni ser den, så ska verkligen försöka ta kort. Det är bara det att min kamera är borta. :( .. får se hur jag gör. Anyway, nu ska jag käka frukost. Har redan fixat mig o så sen ska jag cyckla till skolan. Lite morgonsmotion där.

Hoppas alla får en greate torsdag! (:

Ta hand om er.

Pusspuss

Bloggar jag läser

Stinalees blogg:

Älskar hennes blogg & älskar sättet hon skriver på. Diggar den tjejen för att hon skriver det hon tycker och låter inte andra påverka henne genom att skriva massa skit. Dessutom bjuder hon på sig själv och det är bra, hon har kommit såhär långt för att hon är sig själv & ingen annan. God work Stina! Ser faktiskt upp till den tjejen på något sätt. Hon verkar vara en tjej med båda fötterna på jorden & med ett stort varmt hjärta. Dessutom liknar hon min syster :P, en till anledning till at jag tycker om henne & hennes blogg.

Kenzas blogg:

Störtskön tjej som verkligen har ett roligt liv. Väldigt söt är hon med och en jätteduktig modell. Det är otroligt att hon har nått så mycket vid så tidig ålder. Tycker dock att hennes blogg har blivit lite tråkig den senaste tiden. Beror kanske på dålig uppdatering. Vem vet? 

Kissies blogg :

I början läste jag hennes blogg för att ha något att störa mig på men nu verkar det som att den tjejen har börjat mogna. Läser inte hennes blogg dagligen, tycker fortfarande att hon är lite dryg. Men senare kanske jag till och med kommer läsa den varje dag. 

Emelie Ohlssons blogg :

En otroligt duktig fotograf som också är en otroligt stark tjej. Hon tar jättefina kort & jag tror hon kommer bli något stort en vacker dag. Tycker hon är stark för att hon förlorade sin lillasyster i Tsunamin men endå valde hon att skriva om det. & låta andra veta. Starkt gjort tycker jag. Det är inte många som hade klarat av att förlora en syster & sen skriva om det så att olika främmande människor ska läsa. Får intrycket att hon är hur go som helst och jätterolig att va med. Känner inte henne men endå får jag det intrycket.
Lycka till med allt Emelie (:  

Elin Klings blogg :

Har inget mer att säga än att den tjejen kan sin sak! Diggar henne starkt!

 


Song of the day



Akon ft. Ray L - Faling inlove

Didem, Turkish Bellydancer

Asså denna tjej. She is amazing! Hon heter Didem och är en turkisk magdansös. Hon kan inte vara mycket äldre än 20 år gammal. Hon dansar på ett turkiskt program. Sättet hon dansar på gör henne unik. Hon är otroligt duktigt på det hon gör och ingen annan dansar som hon. Hon har en egen stil som hon kör, vilket jag älskar. Om man kollar på henne när hon dansar så känns det som om hon skapar musik med sin kropp. & jag älskar hennes kropp. Önskar jag kunde dansa som hon. Jag kan dansa magdans men det är inget man kan jämföra med denna tjejens dans. & hennes magdanskläder är hur snygga som helst. Jättesöt är hon också, plus att hon är makalös! Perfekt med andra ord. Har kollat på alla hennes videor på youtube och jag kan aldrig få nog. Hon är bara för bra!


 


 

Greys Anatomy eller Pussycat Dolls?

Vilken ska man kolla på ikväll? Två superbra program som går på exakt samma tid? En svår dilemma här. Greys Anatomy följer jag utan att missa ett enda avsnitt. Älskar verkligen det programmet. Pussycat Dolls däremot har premiär ikväll... Äh, får se vilket det blir. Får väl byta kanal när det blir reklam eller något.



Pussycat Dolls 2


Greys Anatomy

just friends...

Just friends,lovers no more.
Just friends,but not like before.
To think of what weve been,
and not to kiss again.
Seems like pretending,
it isnt the ending.
Two lovers drifting apart.
Two lovers, and two broken hearts.
We loved,we laughed,we cried,
then suddenly our love died.
The story ends,
and were just friends.


Paris Hilton



Jag gillar verkligen inte den här tjejen. Vet inte vad jag har emot henne men något är det. Tycker att hon är en korkad rik blondin som inte uppskattar det hon har. Hon är ful dessutom. Som sagt, gillar henne inte ett dugg! & jag fattar nt vad tjejer som vill va som hon ser i henne? Äh, jag vet inte, Tycker att det borde vara förbjudet att ha henne som förebild.

& vad fan har hon på sig? :O


Beställde lite grejer från ellos.

Va precis inne på ellos.se & såg att dom hade massa rea. Älskar rea. Haha! Anyway, beställde dessa söta grejjer!


79.90 kr.

Älskar detta linnet! Så snyggt.




59.90 kr.
Enkel&fin tubtopp.



134 kr.
Cool grej.


Älskar dom! (:
249 kr.

Besök sidan om ni är sugna på att beställa billiga grejjer ( :




Hej hej.

Hej hej.

Allt bra med folket? Jag mår toppen. Är mätt som en häst också. åt precis mat. Korv & makaroner rättare sagt. Hade kunnat äta upp en älg så hungrig som jag var. Men det fick bli korv ist. Skolan var rätt rolig idag faktiskt. Hade jätteroligt med två av mina klasskompisar. Så roligt har jag faktiskt inte haft på länge. Det var på tiden för ett gott skratt. Det fick jag idag. Skrattade hela tiden. Kul var det faktiskt. (: Roligaste dagen i skolan på länge. Anyway, nu är jag hemma. Sitter här & skriver för fullt! Vet inte vad jag ska hitta på idag. Skulle egentligen käka pizza sen men det blev ändrade planer. Får hitta på något annat. Kanske ska till en kompis & bara mysa, kolla på film och käka godsaker. Inget plugg och det är likamed skönt. Har bara en bilduppgift som ska lämnas in, sen har jag inget mer den här veckan. Veckan därpå har jag däremot två prov. Inte kul alls, men får göra mitt bästa. Det är inte så att det är svårt att plugga, de e bara det att jag är trött på det. Det är så skönt att det bara är 22 dagar kvar.

det var allt för mig (:

Take c.


hallu

Godmorning. Så vacker dag det är idag, jag blir så glad. Solen skiner och det blåser knappt. Det ser ut som att det kommer bli en kanondag! 

Vaknade för en stund sen. Hade gjort allt för att sova en timme till eller kanske hela dagen. Nene så blir det inte för jag har en skola som väntar. Jag måste strax gå annars kommer jag komma försent. 

Dagens planer ser ut såhär : Skolan, Hemma, Gå ut i det vackra vädret (: , komma hem, kolla på Gossip Girl som börjar ikväll! Har faktiskt längtat. Det är så bra.

Ännu en lugn dag. sköntskönt! 

NU måste jag gå! 

Ha en undeeerbar Tisdag! (: 


  

även dom starka har rätt att falla ..

Gokväll! Allt bra med er ? Jag mår toppen, bortsett från att jag är trött som fan. Har suttit & pluggat från klockan 7 så nu är jag heelt slut. Var tvungen att göra klart ett arbete som ska vara inne imorn. Jag blev iaf klar så det är bra.

Dagen har varit helt okej faktiskt. Skolan först, sen kom jag hem, åt mat & kolla på en film. Cutting the edge tror jag den hete. Den var faktiskt bra. Gillar filmer som har ett budskap i sig. Som att aldrig ge upp sina drömmar, det var vad den här filmen handlade om. Jag gillade den ganska mycket. Dessutom var det en jättehet kille med. Åh,  vilken kropp han hade. Jag dreglade som fan, Haha. Nej, men nästan. Efter filmen  gick jag ut med en kompis ett tag sen hem igen & så har jag suttit här sen dess. Ganska lugn dag.

Imorgon är det en ny dag, det vill säga nya möjligheter. Nu tänker jag krypa ner i min sköna säng och få i mig min skönhetssömn. Hade velat sova hela dagen imorn men nej, skolan väntar. Fuck skolan, är trött på den så mycket nu. Snart är det över. Bara 23 dagar kvar.

Ska sova nu.

Godnatt allihop, hoppas ni sover som små söta lamm, eller stockar kanske de e.. för det kommer jag göra.

Take care.

/A


b
eauty

Jessica Albas mage bara växer & växer!



Kolla så stor Albas mage har hunnit bli! Oh, finns det något så vacker som en gravid kvinna? Nej verkligen inte! Jag längtar verkligen tills jag blir gravid! Iaf, detta barnet kommer verkligen bli ett vacker barn, ifall den får mammans gener då vill säga. Inte för att pappan är ful men han går inte att jämföra med Jessica Alba. & blir det en dotter, då kan jag lugnt säga att hon kommer bli vacker, som sin mamma. (: Diggar Jessica Alba väldigt mycket & ett utseende som hennes hade jag inte tackat nej till & speciellt inte till hennes kropp, shes got a killer body som fler än jag hade velat ha. Speciellt magen... Och hennes fina bruna färg... & hennes snygga ben .... jaa allt! 

Lycka till med graviditeten Jessica, vi längtar tills bebisen kommer!  

Godmorning Sweden

Gomorgon gomorgon! Har vaknat för en stund sen. Första gången jag vaknar såhär tidigt på en söndag. Måste erkänna att det är skönt. Älskar att vakna tidigt. Sov ganska sent faktiskt. Konstigt att jag vaknade så tidigt, brukar sova till minst klockan 12.

Dagens planer:

Äta
cyckla 1 mil
duscha
platta håret & fixa mig
gå ut med min kompis
komma hem
plugga
one tree hill
sova

Japp detta är i stort sett allt jag ska göra på en söndag som denna. Jag gillar inte söndagar överhuvudtaget. Allt e så tråkigt. Men men, får se vad som händer.

Ha en bra dag!
 

finns många som hatar mig, just DU kan vara en av dom .. men snälla söta du gör mig en tjänst & säg det till mig istället för att leka min vän. behöver inte vara älskad av sånna som bara ska komma & gå , har mina nära och kära
& det kvittar vad ni säger eller vad ni försöker göra , ni kommer aldrig lyckas trampa ner mig . jag är stark , och tro det eller ej , så är det ett par jävlar som hjälpte mig..kanske ska jag tacka er? eller rättare sagt spotta på er . ni förtjänade aldrig att lära känna mig . men jag ångrar ändå ingenting, ni lärde mig att inse sanningen ..

& den ja ,
den är hemsk .

Korta tjejer borde också kunna bli modeller!

Jag blir så arg på att de mest framgångsrika modellagenturerna inte tar emot korta tjejer. Eller i stort sett ingen modellagentur överhuvudtaget. Jag är själv kort, är bara 1.60 & jag har velat bli modell så länge jag kan minnas. Jag har provat med att skicka runt bilder till olika modellagenturer men så fort dom har fått reda på min lägnd så har dom tackat nej. Jag är så trött på att dom gör så. Ja, visst ska man vara lång när man e modell men personligen tycker jag att korta tjejer också borde få chansen att förlja ens drömmar. Själv hade jag blivit överlycklig ifall en modellagentur hade velat ha mig. Anledningen till det är att jag verkligen vill bli modell. Vill ta snygga kort, gå på catwalk & göra allt det där. Men pga min längd komme det aldrig hända. Jag blir ledsen måste jag erkänna. Det var lixom inte mitt fel att jag blev kort, eller hur? Därför tycker jag att man ska kunna bli modell även om man är kort. Ingen har ju rätt att ta ifrån någon ens dröm, men korta tjejer som vill bli modeller tvingas att släppa taget om den drömmen, något jag måste göra snart. Det är synd faktiskt, för de flesta tjejer är jätteduktiga och tar hur snygga bilder som helst men ingen ger dom chansen att föra dessa bilder vidare så att folk kan se deras talang. Det är synd, verkligen synd. 

Åt ena hållet så hör man alla säga att man ska följa sin dröm no matter what, men åt andra hållet är man trött på folk som bara tackar nej hela tiden. Jag är faktiskt trött på att så fort jag kollar på något modellprogram så önskar jag att det vore jag som gick på den catwalken. Jag tror inte på mirakel, inte när det gäller detta. Sånt händer bara på filmer. & om det någonsin skulle hända mig så skulle det vara för bra för att vara sant.

Mitt hjärta vill att jags ka bli modell, medans min hjärna gör det klart för mig att det är omöjligt. Vad ska man göra? Lyssna på hjärtat? Ska man fortsätta drömma om något man aldrig kommer uppnå? Ska man fortsätta sväva på moln? Eller ska man vakna upp & inse verkligheten?

Vad tycker ni om detta? Vill verkligen veta vad andra tycker om detta? Borde det finnas modellagenturer som tar emot korta tjejer eller borde dom hålla sig till långa tjejer?
 
Hmm.. Det kanske är dags att vakna upp nu..
   

Tyler Shemy - My note

Dagens låt:






"and now after some time
i still can't get us off my mind
wondering how you've been
and wondering what couldve been
i'm sure you've already moved on and i know right where we belong
just thought that you should know i'm still trying to let us go
anyway i just had to say that i hope for you its all been great
'cause ive been enjoying every bit of my life
just feels strange without you by my side

i just want you to know that it was only when it was only you
so here's my note to tell you that i'm done
as much as it hurts me here's my note
to tell you that i'm gone
i didnt plan to be this way "


tack för allt.

Vad gör man, när själen är söndertrasad?

När hjärtat är krossat?
Vad gör man när tillvaron är förstörd?

När smärtan är outhärdlig?
Vad gör man, när den man älskar mest av allt sviker?


Detta är några få frågor som jag har tänkt på den senaste tiden. & jag har försökt hitta svar men tyvärr så har jag inte lyckats, för hade jag gjort det så hade jag kunnat gå vidare och lägga allt skit bakom mig. Jag vet inte varför såna här grejer drabbar mig. Har jag levt på "fel" sätt eller har jag sårat någon så mycket så att Gud var tvungen att straffa mig på detta sättet? Jag försöker verkligen att förstå men det är omöjligt när man inte vet var felet ligger. Jag håller på att bli galen snart och jag vill verkligen att detta ska gå över. Jag försöker glömma bort allt men jag misslyckas gång på gång. & jag är trött på detta misslyckandet, jag är trött på att behöva dölja hur jag mår bakom ett falskt leende, jag är trött på att ingen förstår. & framför allt så är jag trött på att du är orsaken till allt detta. Så allt jag har att säga är väl tack, för att du förstörde min värld och allt inuti den.



your lost .


Jag ligger här och tänker på allt jag gått igenom och allt jag gjort.
Det är nu jag märker att tiden har gått så fort.
Jag tänker på alla jag sårat och alla som sårat mig.
Tänker på vänner som svikit, folk som inte ställde upp, dig.
Tänker på saker jag gjort, misstag jag begått.
Mitt liv har varit jobbigt men jag har alltid stått på topp.
Misstag gör alla, och mitt var du.
Jag lärde mig något av det, det är därför jag står var jag står nu.
Jag antar att jag rycktes med i en lek som inte var något annat än en fet lögn.
Men du skadades inte av det, du är inte den som ligger vaken om nätterna utan sömn.
Jag är den som har ett ärr på mitt hjärta, den som gråter varje natt.
Den som fortfarande påverkas av saker du gjort, saker du sagt.
Jag är den som har svårt att lita på folk, den som alltid står kvar med tomma händer.
Den som alltid förväntar sig det sämsta, trots att det finns chans att turen vänder.
Jag är den som drabbas av något som inte ens var mitt fel.
Den som saknar en del av sitt hjärta, den som aldrig kommer bli hel.
Jag är den som måste leva med detta, den som måste vakna med samma känsla.
Den som skriker efter en glöd av kärlek men är rädd för att brännas.
Jag är den som har byggt en mur runt mig, den som är rädd för att bli kär.
Den som alltid blir sårad i slutet, den som måste leva såhär.
Jag är allt detta, det bara råkade bli så.
Jag har dig att tacka, för jag är starkare nu än vad jag var då.
Jag är den som kommer gå vidare, den som kommer uppnå allt.
Den som kommer gå med huvudet högt när allt är mörkt och kallt.
Jag är den som lider, den som går igenom detta just nu.
Men den som gick miste om något perfekt,
det var du.

Grattis mamma <3

Hej (;

Sån härlig dag. Vaknade på rätt sida idag, är nämligen på jättebra humör. Den sista tiden har jag varit väldigt nere & irriterad men idag känner jag mig så bra! Härligt. Skolan var helt okej. Dagen gick ganska snabbt faktiskt. Skönt, verkligen. Nu är det verkligen inte lång tid kvar till sommarlovet och jag längtar så mycket. Måste köpa avslutningsklänning också. Har redan valt ut den, ska bara köpa den. Den är verkligen fin.

15 maj idag & det är min mammas födelsedag (: ett STORT GRATTIS till världens bästa mamma. Älskar henne så sjukt mycket och jag vet inte vad jag hade gjort utan henne. Bara tanken av att förlora henne får mig att gråta. Hade verkligen inte kunnat leva utan henne. Hon gör allt för mig, tröstar mig, finns där när ingen bryr sig & hon gör det utan att vilja ha något tillbaka. Jag älskar henne för det. Hon är den bästa människan i denna jord, och jag tackar gud varje dag för att jag fick äran att bli hennes dotter. <3

Älskar dig mamma. Mer än allt.




Kate Voegle - Wish you were

Åh vad jag älskar den här låten! Den är så himla bra. & den passar in så bra på mig just nu. Den här tjejen kan verkligen sjunga. Alla hennes låtar är bra & hon är med i one tree hill också. Iaf, den här låten får stå för dagens låt idag. (:



Im still inlove with who i wish you were

Hejsan! Det var ett tag sen sist. & jag måste erkänna att jag har saknat bloggen! Det är nämligen så att min dator har krånglat och internet har inte riktigt funkat. Anyway, det är skönt att vara tillbaka! Hur är det med alla idag då? Med mig är det toppen. Idag har jag inte gjort så mycket. Var i skolan till klockan 12 sen kom jag hem & sen dess har jag bara tagit det lugnt. Jag har inga planer för idag. Måste verkligen plugga men har verkligen ingen lust. Får väl göra det ändå.

Det var väl allt för mig.

Take care (:


Dagens önskeoutfit


The perfect couple!



Så gulliga dom är tillsammans. Dom passar verkligen ihop. Två människor med underbara röster & underbar musik har nu blivit ett. (: make it last för jag vill gärna se mer av detta urgulliga paret.


Dagens låtar

Här kommer 3 låtar som verkligen förklarar hur jag känner mig just nu. Dom beskriver verkligen alla känslor jag har inom mig. Jag hade inte själv kunnat förklara bättre. Det är så skönt att det finns såna här låtar. Man vet inte ens om det men dom hjälper en så mycket. När ingen lyssnar & inget känns rätt så sätter jag bara hörlurarna i öronen och drömmer mig bort. Min musik är den bästa trösten, musiken är min bästa vän.



 


Söta linnen.

Dessa linnen beställde jag från halens. Söta & enkla. Beställde samma linne i tre olika färger. Dom var så söta så! Dessuton kostade dom bara 59 kr.




None

Mina favoriter från Halens.se

Va inne på Halens.se nyss. Såg att dom hade massa rea! Dom har faktiskt rätt så söta kläder. Beställde några linnen. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på mina favoriter från halens. (: enjoy! 


image70
99 kr .


image71

149 kr.

image72

79 kr.

image73

149 kr .

image74

75 kr.

image75

129 kr.

image76

99 kr.

image78

399 kr. Från Love Label.

image79

149,90 kr.

image80

179,90 kr.

image81

899 kr.

Detta är några av mina favoritplagg. Besök sidan ifall ni vill se mer. (:

Sophia Bush's Style


image69

Här har ni henne. The greate Sophia Bush. Hon är min favortiskådespelserska och hon är vacker som få. Jag älskar hennes personlighet i One Tree Hill och hon är min favorit i serien. Jag gillar hennes stil & jag kan tänka mig att hon är en härlig person. Något som är konstigt är att jag har många gånger fått höra att jag är lik henne, både utseendemässigt och när dte gäller personligheten. Har alltid tagit det som en komplimang, för visst vill man likna en sådan skönhet som just Sophia är.  ♥


image56

Jag diggar klänningen & jag älskar de röda skorna. Tycker bara att det är skorna man lägger märke till först när man kollar på den här bilden. Klänningen märker man sen. Klänningen är vacker men skorna vinner detta slaget.

image57

Nice nice, färgen på klänningen är jag inte såå förtjust i. För övrigt så är det en fin klänning.

image58


Oh! I loooove it. Jag älskar färgen & klänningen. Så snyggt det är med axelbandslösa klänningar. Riktigt läckert!

image59

Omg. Jag skulle ha gjort allting för en sån här klänning. Eller inte allting men hade verkligen velat ha den.  Den är klockren. Färgen är perfekt. & jag kan tänka mig den här klänningen till en brun kropp, svart långt hår & ett par rikigt fina skor.

image60

Enkelt & fint. Vad mer kan man begära. Hmm..  Kanske ett par andra skor ?



image62

Verkligen sött! Som alltid.

image63

Jag älskar den här klänningen. & skinnjackan är verkligen pricken över i:et. SÅ SNYGGT!

image64

En lite smått  arg Sophia. Men vacker är hon. Jag diggar shortsen. & hundens min också. Så söt. (:

image65

Njaa. Jag gillar inte detta. För tantigt tycker jag.

image66

I LOVE THE SHOES! Klänningen också.

image67

I simply love it. Det är så snyggt med smala bälten. Verkligen inne nu. & vad passar mer än svart och vitt?

image68

Fin klänning, fina skor, fin väska. Hela hon är fin.


SÖNDAG

Hallå hallå! Det var längesen. Allt bra med er? Själv mår jag toppen. Allt känns så skönt. Plus att det är perfekt väder idag. Solade faktiskt i över 2 timmar. & jag fick färg också. Vilket är skitbra för jag är trött på att vara blek. Det var så skönt att ligga & sola med hörlurarna i öronenoch bara drömma sig bort ett bra tag. Ser att klockan bara är halv fyra. Bah, söndagar går så segt. & man har i stort sett inget att göra. Bara chilla. Kom just på att jag har lite plugg också. Jag orkar verkligen inte. Speciellt nu när det är så lite tid kvar till sommarlovet. Jag längtar verkligen för denna sommaren kommer bli den bästa. & det kommer bli så skönt att slippa skolan i 2 månader. Det kanske verkar som om jag hatar skolan nu när jag klagar så mkt, det gör jag inte. Jag tycker faktiskt om att plugga, det är bara det att jag är så trött på det. Jag vet inte varför men så är det. Tur att det inte är så mycket tid kvar. (:

Denna dagen har faktiskt inget att komma med. Jo, One Tree Hill är idag. One Tree Hill gör mina söndagar mycket bättre. Tack gode gud för One Tee Hill. 

Det är så kul med kommentarer så bara kommentera på & säg vad ni tycker.

Take care.  

amor donde eres  tú, amor donde eres  ya ?


image55
Någon som vet var man kan hitta den här vackra jeansklänningen ? Skulle jättegärna vilja ha den.


Alessandra Ambrosio

image54


Läste nyss att denna skönhet är gravid. Congrats! Jag kan tänka mig att vad som än kommer från henne kommer bli något snyggt. Titta på henne bara. Perfekt skapelse. Vet inte varför jag tycker att hon är lite lik Cindy Craford. Någon mer än jag som tycker det?

RSS 2.0