Vinnaren ...

Nu har jag utsett en vinnare som får headern. & vinnaren är en otroligt söt tjej. Hennes blogg heter http://albis.blogg.se/ 

Grattis grattis säger vi till henne. Hoppas du gillar den! (:

Nu måste jag bara få din mejladress så jag kan skicka den till dig :)

Tävlingen är avslutad!

Nu är tävlingen avslutad. Kommer välja ut en vinnare så småning om. Men tyvärr kan jag inte göra det nu för att jag ska kolla på matchen mellan Tyskland och Spanien. Heja Spanien!
 
Kraam till er (:

Vet ni vad jag har gjort?

Jag har precis skickat in bilder till flera modellagenturer. Eftersom jag inte är tillräckligt lång för att bli proffessionell modell så har jag sökt om att bli reklammodell. Hoppas någon nappar! Hade verkligen varit roligt. Det är ju trots allt min dröm.

Så håll tummarna för mig!

God morning.

Hej duude :D hur är det me er? Jag mår bra, fortfarande trött. Men bra. Igår jobbade jag skiten ur mig, bokstavligt talat. Blev så jävla trött så det inte är sant. Men det är värt det när jag får lönen. Ska åka direkt till Göteborg & shoppa loss där. Göteborg, min framtida hem. Ska plugga där borta, så det blir väl att jag får flytta. Fine with me. :D Gbg e perfekt. Anyway, vad hittar ni på idag? Jag ska bara vara hemma & slappa. Är som sagt trött. Senare kommer min kusin så får se vad som händer då. Går väl ut lite idag också, det är skönt väder.

Nu till tävlingen, den avslutas idag klockan 21.00. Då kommer jag utse en vinnare som får headern. Må den bästa vinna. Hehe. Kommer starta en ny tävling på måndag igen, lottar ut en header till. Har bestämt att jag ska ha tävlingar varje vecka. Det är kul att lotta ut grejjer till såna som vill ha. (:

Nu ska jag gå, vet inte vad jag ska göra men jag ska upp härifrån iaf.

Ni får ha det bra. Puuuuuuss



du är den sista människan jag tänker på innan jag sover & det är dig jag ser så fort jag vaknar. (v.

vet inte vad det är du gör med mig. men det känns bra.

Who wears it better?



Caridee eller Sophia Bush?

You helped me to be myself

Hej godingar! Allt bra med er? Jag mår bra, lite ledsen pga vädret. Men inget värre än så. Var tog solen vägen egentligen? Anyway, vad gör ni då? Jag sitter bara här & chillar på hög nivå. Vaknade 12. Sov verkligen ut, eller det gör jag varje dag nu. Det är så skönt. Har inte jobbat på några dagar nu. Det är också skönt. Fast det blir långtråkigt att bara vara hemma. Tror jag ska jobba på fredag. Får se hur det blir. Imorgon ska jag till stan. Shoppa & så. Ska också hämta mina brillor som jag har väntat på så länge. Jag ser inte ett skit .Haha. Ska verkligen bli skönt att få hem dom. Har beställt två par. Ni får se dom imorgon. Dom är verkligen läckra. 

Det är så kul att så många är med i tävlingen. Jag kommer ha flera såna här tävlingar så det gäller att kika in i min blogg då&då. Nu i början kommer jag bara lotta ut headers men senare lottar jag ut andra grejer med. (; 

Har verkligen inget för mig. Tänkte gå ut och ta lite kort men hittar inte minneskortet till kameran. Så jag ska väl sitta här ett tag till. Sen får vi se. 

Det var allt för mig nu, puss på er! <3

 

lovley

♥              


från halens.se 599:-

TÄVLING! VINN EN HEADER!

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så ska jag börja med att lotta ut grejjer. Bland annad nya headers. I den här tävlingen kan man vinna en läcker header som jag själv har gjort. Det enda man behöver göra är att kommentera och skriva att man är med och tävlar. & så kräver jag att ni skriver ett inlägg i eran blogg om att ni är med och tävlar & tipsar om tävlingen.

Såhär ser headern ut:




Tävlingen kommer pågå tills på söndag. Då kommer jag välja ut en vinnare som får den här headern.

Good Luck.

& hoppas många är med och tävlar.

Cute thing



från nelly.com

Dagens önskeoutfit



Linne: nelly.com
Kjol: nelly.com
Pumps: nelly.com
Klocka: asos.com
Armband: asos.com
Väska: asos.com

Nice Dress


Hittade den här klänningen i Natascha Peyres blogg. Visst är den sjukt snygg? Jag tror jag är kär i den.

Pic of the day



rihanna

Vinnarna av Girlicious

Här är vinnarna av Girlicious :






Tycker att dom ser ut som Bratzdockor. Jävligt snygga e dom! & otroligt duktiga.

Här är mina två favoritlåtar som dom sjunger  :



Emotions



Like me

Visst är dom bra? Själv diggar jag dom starkt! ( :

Song of the day

Chris Brown & Keri Hilson - Super Human

Världens bästa låt (v.



"you changed my whole life" ♥

Pic of the day


Godmorning sunshines.

Hallå! Hur är det med er idag? Jag mår bra. Har verkligen sovit ut, viket behövdes. Så nu är jag pigg som en lärka :D. Gud vad livet är underbart ibland. Känner mig så bra & jag vet inte ens vad det beror på. No more rainy days in my life. Den här sommaren kommer saker och ting förändras. Ska vara en glad människa & inte spendera en sekund som ledsen. Det är bara slöseri med tid. 

Idag ska jag jobba från 4 så jag kommer inte kunna blogga idag. Känns skönt att jobba faktiskt, vill ha cash. (:
Innan jobbet ska jag hinna med några grejjer först. Ska dansa, sen till en kompis, duscha sen jobba. Wie, nice day. 
 
Hoppas ni får en bra fredag. & glad midsommar.

Take care (;



Jag har såna förväntningar för en sak & jag hoppas det blir som jag vill. För annars kommer jag bli besviken ennu än gång. Det är något jag verkligen inte vill bli. Jag ska ta och satsa den här gången. & inte vara rädd för någonting. Inget ska stoppa mig, ingen ska stoppa mig från att vara med dig.  Nu är ni säkert förvirrade men ni fattar nog vad det handlar om, jo kärlek. Jag har varit rädd för att ge någon mitt hjärta för att jag förväntade mig att bli sårad i slutet. & sen står jag bara med ett krossat hjärta kvar. Som så många gånger förut. Jag vet att vi är menade för varann, för om inte, varför går jag tillbaka till dig hela tiden? Det kan inte vara ett sammanträffande varje gång. Tänk dig oss två tillsammans, en perfekt syn. Den här gången är jag villig att ge allt till dig, precis allt. Om ett krossat hjärta är vad krävs för att få vara med dig så är jag tillochmed villig att satsa det. Jag har inte älskat någon på så lång tid. Det känns som att det är omöjligt att älska igen. Men jag vet att du kommer föra kärleken in i mitt liv igen. Om du bara vill. & jag vet att jag är vad du behöver just nu. Du behöver någon som jag. & jag behöver någon som du i mitt liv. Jag vet att jag finns någonstans i ditt hjärta. & jag ska göra allt för att få hela ditt hjärta. Tro mig, jag ska göra allt. & jag ska ge allt. Jag behöver dig, jag har insett det nu.
Nu är det din tur att göra det.


Its a girl!

Läste precis att Jamie Lynn Spears hade fött & att det blev en dotter. Grattis Grattis! (:



Någon som också hade fött en dotter är ingen mindre än denna skönheten:
 


Kan tänka mig att den tjejen kommer bli hur fin som helst när hon blir stor. Grattis till Jessica Alba också!

Beautyful thing

Den här otroligt söta saken kommer från nelly.com & i love it. Den är så fin, likaså Elin.



Dagens Önskeoutfit


allting är från asos.

David Beckham = HET

Här är David Beckhams nya bilder för Emporio Armanis nya underklädeskollektion. Kollektionen kommer till butikerna i juli. Själv tycker jag att bilderna & han är vrålheta. Han är bara för snygg. Titta bara:





You gotta love him.

aaaaaaaaaaaasos




Har verkligen fastnat för den här klänningen. Den är verkligen snygg!

Fläta fläta fläta



Något som är inne just nu är flätor. & jag måste erkänna att det är så snyggt! Personligen har jag alltid gillat flätor & att det nu är en trend är ju bara bonus. Har själv börjat med det igen. REALLY HOT!

Song of the day

Esmee Denters - Stop and Stare  (One Republic)


love this gurl. shes amazing.

Pic of the day



Härlig bild.

Torsdag

Haaaaallå! Allt bra med er? Jag mår utmärkt. Har proppat i mig chips, glass & choklad. Är så jävla mätt måste jag säga. Jag försöker hålla mig på långt avstånd när det gäller såna här godsaker, men saningen är den att det inte går. Det är bara för gott! Anyway, vad gör ni? Jag gör inte alls mycket. Sitter bara här hemma & chillar på hög nivå. Det är i stort sätt det jag har gjort idag. Legat framför tv:n & kollat på film efter film. Gött var det faktiskt. Man behöver såna här dagar ibland. Den här dagen har inget att erbjuda heller. Pissväder är det ute & det finns inget kul att göra. Kanske ska ta kort eller något, det är alltid kul. Ah, juste... Kollade på Project Runway innan, fu fan va bra det är. Vad soft det hade varit att vara designer & göra alla kläder själv. Sen öppna en affär med värsta snygga kläderna. Åh vad jag hade velat det. Nu drömmer jag bort igen... Men inget är omöjligt så länge man har viljan. Dagens kloka ord där. :P. Nej men det är ju så. Aja, får se hur det blir. Man kan ju inte förutse saker. Lyckas jag inte med min läkardröm då kommer jag definitivt satsa på att bli designer. & plugga utomlands kanske. Helst USA. Som sagt, får se hur det blir.

Jag höll på att fundera ifall jag ska börja med att ha olika tävlingat i min blogg. Vad sägs? I början kommer det säkert bara vara småsaker man tävlar om. Men med tiden väljer jag ut större priser. Skulle inte det vara kul? & dessutom måste jag ha bilder på mig själv också. Dagens outfit & sånt ska jag nog börja med. Gick igenom min blogg innan & såg att jag inte har något sånt överhuvudtaget. Så mer sånt ska det bli! I promise.

Det var allt för mig nu.

Stay tuned.
Peace out!


Utgång med min pärla.

Nu ska jag ut med my homie (v.
Kommer väl hem någongång sen.

Ha det så kul kära läsare! (:

Kram. ♥

Lovley dress

Från Asos såklart! ♥







Gulligt mönster!

Chanels nya ansikte

Denna underbart söta tös är nu Chanels ansikte utåt. Hon ersatte Keira Knightley. Emma Watson är hennes namn. Hon har medverkat i Harry Potter filmerna. Otroligt söt tjej. Hon ska göra reklam för parfymen Coco Mademoiselle. & hon får 36 miljoner dollar för två år. Kan tänka mig att det blir skoj för henne. Hade jättegärna velat gå i hennes skor just nu. Aja, Good Luck Emma! (:


Emma Watson.

Second picture of the day

Den här bilden på Oth-brudarna var jag bara tvungen att lägga in. Den är så fin & brudarna är så fina. Finast är Sophia. (: Sen kommer Hilary & sen Bethany Joy.  


Vilka passar bättre ihop?

  



Chad Michael Murray & Sophia Bush?

ELLER


Chad Michael Murray & Kenzie Dalton?









Personligen tycker jag att Chad & Sophia passar mycket bättre ihop. Hoppas man får se mer av dom tillsammans. Alla är värda en andra chans right? Fast otrohet är ganska svårt att förlåta. Jag hade iaf velat se dom tillsammans igen. Dom är så söta ihop.

Who wears it better?


Vackrast av dom vackraste





Sophia Bush.

Dagens önskeoutfit



Detta får bli dagens önskeoutfit idag. Sjukt snyggt! Finns hos nelly.com


Song of the day

Jesse McCartney - Leavin'

Pic of the day



vacker.

Heeello bloggers! ...

Heeello bloggers! (: Allt bra med er? Jag mår prima & det känns som att allting är underbart! Älskar såna här dagar. Såna dagar som gör att man mår bra & är allmänt glad. På grund av ingen orsak at all. Det bara är så.

Jag vakande runt 12. & jag måste erkänna att det var skönt att verkligen sova ut. Det ska jag nog göra ganska mycket nu i sommar. No more early mornings. No more school. Åh, så skönt det känns att kunna säga så. Dom här 10 veckorna ska jag försöka hinna med att göra en massa kul, med dom bästa såklart! Bara vädret förbättras, jag håller verkligen tummarna. Ska köpa en massa kläder, nu när jag får min lön. Sen ska jag köpa en ipod. Ska ta in aaaalla mina låtar. Klarar mig inte utan musik. Musiken är mitt liv. (v.

Idag ska jag till en kompis, det blir nog att vi ska kolla på någon film eller så. & en massa godsaker vid sidan om. Dvs godis, choklad<3 & chips. Tror vi skulle kolla på 27 dresses med Izzy från Greys Anatomy. På tal om greys, jag saknar den serien redan. Den är så jävla bra. & det bästa är att den speglar min framtid. Jag känner igen mig där & det känns så skönt att ha något att luta sig mot & bara drömma om att det en dag kommer vara jag som räddar någons liv. Jag är en målmedveten tjej och jag vet vad jag vill. Dessutom tror jag på mig själv som fan. & jag tror på att jag kommer lyckas i livet. För jag vet att jag är ämnad för något stort. & jag kommer kanske inte förändra världen men jag garanterar på att jag kommer förändra någons liv. & det räcker långt.

Nog om mina drömmar. ; ) Vad ska ni hitta på idag?

Jag ska uppdatera lite till & sen ska jag ta och städa lite. Sen drar jag till my homie. (v.

Nu ska jag sova!

Godnatt allihop. Hoppas ni har haft en underbar dag!  Själv har jag däremot haft en lugn och skön tisdag.

Imorgon är det en ny dag, det vill säga nya möjligheter.

Goodnight & sleep tight. <3


i love her .

Wonderful shoes

Dessa skor från Roberto Cavalli är grymma. Skitsnygga tycker jag att dom är. Hade jättegärna velat äga ett par. Någon som vet var man kan hitta dom?


im amazed.

Bellme

Någon som har missat Blondinbellas nya webshop? Inte jag iaf, coolt tycker jag att det är. Gillar inte hennes blogg personligen. De grejer hon skriver om intresserar mig helt enkelt inte. Tycker dock att det är bra att en så ung tjej har nått så mycket redan. Bra taktik har hon också, på webshoppen asså. Att hon bara säljer en produkt per dag. Hade lätt velat ha en webshop myself! Lycka till säger vi till henne! 

 



wish u well bella!


With eyes shut, it's you I'm thinking of.

"She doesn't need a army to protect her cause she doesn't let anyone get close enough to hurt her in the first place.


Kloka ord

"..då kärleken kallar er, följ den. fastän dens vägar är svåra och branta. och när hans vingar omsluter er,lämna er då till den, fastän svärdet som är dolt i vingarna kan såra er.."


asos <3

I LOVE SHOES BIG TIME

 

Samma modell, olika färger.



 

 


Beautyful thing

Hittade tre otroligt fina bilder på Penelope Cruz. shes a real beauty




Song of the day

Mary J Blige ft. Ludacris - Runaway love
Älskar den här låten starkt! Älskar att den har ett budskap.





"Now little lisa is only 9 years old
Shes tryin to figure out why the world is so cold
Why shes all all alone and they never met her family
Mamas always gone and she never met her daddy
Part of her is missin and nobody will listenin
Mama is on drugs gettin high up in the kitchen
Bringin home men at different hours of the night
Startin with laughs--usually endin in a fight
Sneak into her room while her mamas knocked out
Tryin to have his way and little lisa says 'ouch'
She tries to resist but then all he does is beat her
Tries to tell her mom but her mama don't believe her
Lisa is stuck up in the world on her own
Forced to think that hell is a place called home
Nothin else to do but some get some clothes and pack
She says shes bout to run away and never come back.



Little nicole is only 10 years old
Shes steady tryin to figure why the world is so cold
Why shes not pretty and nobody seems to like her

Alcoholic step dad always wanna strike her
Yells and abuses, leaves her with some bruises
Teachers ask questions she makin up excuses
Bleedin on the inside, cryin on the out
Its only one girl really knows what she about
Her name is lil stacy and they become friends
Promise that they always be tight til the end
Until one day lil stacy gets shot
A drive by bullet went stray up on her block
Now nicole stuck up in the world on her own
Forced to think that hell is a place called home
Nothin else to do but some get some clothes and pack
She says shes bout to run away and never come back.


Little erica is eleven years old
Shes steady tryin to figure why the world is so cold
So she pops x to get rid of all the pain
Cause shes havin sex with a boy whos sixteen
Emotions run deep and she thinks shes in love
So theres no protection hes usin no glove
Never thinkin bout the consequences of her actions
Livin for today and not tomorrows satisfaction
The days go by and her belly gets big
The father bails out he aint ready for a kid
Knowin her mama will blow it all outta proportion
Plus she lives poor so no money for abortion
Erica is stuck up in the world on her own
Forced to think that hell is a place called home
Nothin else to do but get her clothes and pack
She say shes about to run away and never come back."

Dagens önskeoutfit



Sött! Märker att jag har använt tygskor i nästan varje önskeoutfit. Cant help it, dom är så snygga! (:

Who wears it better?



Lindsay Lohan eller Sarah Jessica Parker ?

Pic of the day

En sjukt vacker Eva Mendez


nelly.com

Look what I found!

 

PRIS: 1349 :- 
NAMN: KISS STRETCH DENIM PANTS



 
PRIS: 499 :- 
NAMN: ANY TUNIC

G stands for Gossip



Det verkar som att Amy har ställt till det igen. Den brittiska sångerskan lades in på sjukhus efter att hon hade svimmat i sitt hem i London. Orsaken till varför hon svimmade har man inte än kommit fram till. Den 24-åriga grammy-vinnaren kan hållas över natten för observation.

Jag undrar varför hon svimmade, vi får hoppas att det inte var pga droger eller något i den stilen. Hon är bara 24 år och har varit med om så mycket. Hon har allt som en vanlig tjej önskar sig, men varför ställer hon till det för sig själv så mycket? Är hon verkligen så olycklig? 
 
Jag hoppas verkligen att dom här sångerskorna som har valt "fel" väg så att säga, kommer upp på benen igen. NI har fan allt i världen, när fan ska ni lära er att uppskatta erat fucking liv?!  CUT IT OFF för helvette! Det finns såna som har det mycket värre, men dom är smarta nog att välja en annan väg för att klara sig igenom det.  & det kanske är sant det som sägs, det finns ljus efter den mörka tunneln. Javisst är det jobbigt att vara känd, men hey ni valde detta själv. Det var ingen som tvingade er.

Källa: Posh24.

IM OUT!

Godmorning ya'll

Gooodmorgon! Har ni sovit gott? Det har verkligen jag. Vaknade typ nyss men saken är den att jag fortfarande är trött ? Helt sjukt, har sovit i över 10 timmar. Menmen, jag kanske har för lite järn i kroppen. Man brukar va trött då... Anyway.. dagen har inte mycket att erbjuda, kommer nog bara sitta vid datan så det blir mycket uppdatering idag. Ska sitta hemma hela dagen, ville egentligen jobba men det blev inte så.. synd för jag är verkligen uttråkad..

Nu tänkte jag gå och dricka kaffe. Så jag blir pigg. (:

Ha en bra tisdag! <3


NU SKA JAG SOVA!

Godnatt <3


A small happy family





True Beauty

Nichole Richie








Cavalli dresses

Oh my lord! Vilka klänningar! They take my breath away. Roberto Cavalli är verkligen duktig.



 

 






Tycker att den här klänningen är lite uttjatad nu. Men den är endå snygg som fan.



My favorite! Den är perfekt.

Who wears it better?


one tree hill <3


Dagens önskeoutfit

Våga sticka ut!



/a


Pic of the day


Ännu en sjukt snygg bild på min favorit, Miranda Kerr.

Jewellery from asos

Den här gången tänkte jag lägga upp de armband som jag tycker mest om från Asos. Älskar verkligen deras saker, dom är verkligen to die for. & man vill bara ha allting för dom e så snygga. Anyway här kommer mina favoritarmband därifrån:
 





Visst älskar ni dom ? Det gör verkligen jag! 

Song of the day

Kat Deluna - In the end



"I'm the textbook definition of a rebel
I see the crumble over left and I've got go right
I'm always in some trouble
To me life ain't fun unless you're in a good fight

So the more you're good to me
The more I try to get you to leave


All my life I've made excuses
Pushing you away, saying that you're not for me
All my life I ran from Cupid
I tried everything
In the end it was you
In the end, in the end it was you

All I wanna do is have a good time
Let the beat go through me and just take me away
You've been trying to get with me for a while
And I've been telling you to save that for another day

So the more you're good to me
The more I try to get you to leave


All my life I've made excuses
Pushing you away, saying that you're not for me
All my life I ran from Cupid
I tried everything

In the end it was you
In the end, in the end it was you

No no no
I never would've thought
You'd be the one
That I'd be with in the end

I never would've dreamed
That you and me
Were be together in the end



All my life I've made excuses
Pushing you away, saying that you're not for me
All my life I ran from Cupid
I tried everything
In the end it was you
In the end, in the end it was you

All my life I've made excuses
Pushing you away, saying that you're not for me
All my life I ran from Cupid
I tried everything
In the end it was you
In the end, in the end it was you "


Teach me how to love again.

Tro på kärlek
Lär mig tro på kärlek,
Lär mig lita på känslor.
Få mig att älska
Så som jag en gång kunnat.
Älska mig och var ärlig
Så att jag ännu en gång
Kan känna tillit och trygghet,
så stanna hos mig en stund.
Eller För Alltid!
Stanna hos mig...


Gossip of the day




Måste bara kommentera Rihannas klädsel. Fy fan va fult! Usch usch säger jag bara. Rihanna, du kan mycket bättre!

"Rihanna segrade stort på den kanadensiska musikgalan Muchmusic Video Awards i Toronto på söndagskvällen.  

Det unga stjärnskottet belönades med priset för Bästa internationella musikvideo ("Don't stop the music") och priset för den mest sedda videon ("Umbrella") och krönte dagen med ett bejublat uppträdande inför tusentals kanadensiska fans.  

På galan syntes även Chace Crawford, Jesse McCartney, Akon och Mel C, som anlände i regn och rusk, men strålade som en stjärna framför kamerablixtarna."

Källa: www.msn.se


Chase Crawford
Denna hetingen var också på den galan. Åh, han är så snygg. Han får mig att smälta!


Jesse McCartney
Söteplutt, tycker dock att han är mycket snyggare som blond.
 



Mel C standing under her umberella.


Akoooon my man!  Diggar snubben starkt !


Godnatt Sverige

Nu ska jag sova. Är trött sooom fan. Känner inte ens av mina ben. Kommer sova som ett sött litet lamm. Bra match idag också. Go Turkey. Personligen hejjar jag på Portugal. & det är inte bara pga att Ronaldo spelar där utan jag tycker att dom är otroligt bra spelare. Hoppas det går bra för Sverige nu. Det kanske inte har gått så bra hittills men who knows, turen kanske vänder. (: Det får vi hålla tummarna för.

Nu ska jag som sagt sova. God natt & dröm sött. ♥



my love <3

har du glömmt oss ?

Hallå hallå! Allt bra med er? Jag mår jättebra förutom att jag är trött. Jobbade igår till 23.00. Hade skitont i fötterna och benen när jag kom hem. Skulle egentligen jobba idag med men jag fick vara ledig för att min systers kille ska komma på middag och då vill min syster att jag ska vara hemma. Mysigt värre! Det kommer bli en megastor middag & massa annat skoj. Min mamma vet inte vad LITE innebär. Varje gång hon gör mat så gör hon extra mycket. Det är nog en av hennes vanor. Anyway, som sagt så jobbade jag igår, ska jobba imorn med. Det är verklgien skönt att tjäna pengar. Ska köpa aaaallting som jag vill ha. Måste köpa löshår, jeans, skor, & massa annat. Ska till Göteborg och shoppa med min kompis när jag får min lön. Det finns så snygga kläder där. Japp, så ska det bli. Sen funderar jag på att åka upp till Stockholm också. Får se hur det blir med det. Det hade verkligen varit skoj. Har aldrig varit där.

Idag ska jag inte göra någonting speciellt förutom middagen & det. Ska fixa mig, sen ska min kompis komma över, & sen blir det dinner with la familia.

Vad ska ni hitta på idag?

Nu får jag ta mig upp härifrån. Ni får ha det superbra! PussPuss



Ps. I want this tattoo.


chique.se

 Mina favoriter från Chique.se





Otroligt snygga vita brillor. Finns även i svart & rött.  Dom kostar 129kr. Funderar på att beställa ett par svarta. Får se hur det blir.
 

 

Dessa är inte heller så tokiga. Dom kostar ocskå 129 kr.


Hur gulligt som helst! Kostar 139 kr. Finns även i rosa & svart.



Så läckert armband! Kostar 149 kr.

    
99 kr.

119 kr.
Älskar Peacesmycken.



150 kr.



149 kr.





129 kr.



Otrloligt läcker klocka. Måste beställas snarast. Finns även i rött, blått, svart och orange. Kostar endast 499 kr. Ska nog ha en vit och en svart. Svart och vitt passar till allt.


Elegant klocka för 429 kr. Finns även i vitt.


Sjukt söt klocka. Finns i svart också men jag diggar nog den här. Den är så sööt, passar perfekt nu till sommaren. Kostar 399 kr.


379 kr.


349 kr.

 
199 kr.

159 kr.         
                                                                                                          




169 kr.


Det var allt. Älskar verkligen smycken & klockor. Hade velat beställa allt detta och så mycket mer som finns på sidan. Men tyvärr så tillåter inte min  plånbok det. Ska iaf ha några nya klockor. Checka in sidan om ni vill se mer.

Song of the day

Rihanna - Rehab

Älskar den här låten! 



"and ill never give myself to another the way i gave it to ya "

Pic of the day



Åh, jag älskar verkligen den här bilden. Diggar Gemma Ward. Hon sticker verkligen ut. Otroligt vacker människa.

Ny header!

Nu var det äntligen dags att byta header.Har verkligen blivit trött på min gammla. Så jag fixade genast en ny. Allt jag behöver är paint. Det är mycket man kan göra med det programmet. :D


Här är den gammla:




& här kommer den nya! Vad tycks? Inte så värst avancerad men endå fin.




Hope u like it! (:

Skolavslutning

Precis, det är vad som händer hos mig. Håller på och fixar mig just nu, eller sitter med ansiktsmask. Det är så skönt! Anyway nu måste jag gå, ska hinna färga håret också. Men vi hörs sen <3

Puss


You gotta love Asos

Här är några av mina favoritklänningar från Asos. Åh, jag älskar verkligen deras kläder. Dom är verkligen to die for.


























Dagens önskeoutfit



Sommrigt & sött!

Song of the day

Esmee Denters - Because of you ( neyo cover )

Denna tjejen har en otroligt fin röst & jag vet att hon kommer nå långt. Har följt henne på youtube sen hon började lägga ut videon.. Efter en tid blev hon känd på youtube och i stort sätt alla lyssnade på henne. Det var genom youtube Justin Timberlake kom i kontakt med henne. Nu har hon fått ett skivkontrakt hos Tennman Records som ägs av Justin Timberlake. & hennes debutskiva är snart ute. Själv tycker jag att hon har en jättefin röst och att hon förtjänar det bästa. Får ett intryck som säger att hon är en jättego tjej och otroligt rolig att vara med. Så idag får den underbara Esmee stå för dagens låt. Jag garanterar på att hon kommer komma upp i min blogg fler gånger.   


Pic of the day


För kärleken dog medans lögnerna viskade ärliga ord men det var ingen som lyssnade.

Hallå hallå! Aaallt bra? Jag mår superbra. Dock lite ledsen över det dåliga vädret idag. Rikitgt deprimerande. Ledig från skolan idag också. & imorgon är det skolavlutning. Den här dagen har verkligen varit efterlängtad. Men kommer dock sakna allihop. Men hey, thats life. För att nå någonvart måste man ibland skiljas åt från dom man älskar. & dom man växt upp med. Det kommer kännas sjukt konstigt att börja i en ny klass. Hoppas att jag får en minst lika bra klass som den jag har nu.

Har inte bloggat på ett tag nu & jag måste erkänna att jag har saknat det. Har helt enkelt inte haft tid. Det är så mycket man måste göra nu & bloggen kommer alltid i andra hand känns det som. & det vill jag ju inte men så blir det. Dessutom har jag ett liv att sköta när jag inte bloggar. Sen så har vi det vackra vädret som jag inte kan missa. Så det har blivit mycket sol&bad för mig. & som Blondinbella och Stina Lee säger: Solen är bloggens värsta fiende. Det är fatiskt sant. 
 
OMG det spöregnar nu!!!!!!! JAG GILLAR INTE REEEGN!! NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ! Det får bara inte regna imorn för då blir det inte en fin skolavslutning. & sen kan jag inte gå ut på kvällen för att som sagt JAG GILLAR INTE REGN!  Aja nog om regn! Tyvärr så kan inte jag kontrollera vädret för hade jag kunnat det så hade Sverige varit världens varmaste land.

I lördags jobbade jag. Det var otrlogit kul! Första dagen är alltid jobbig, man blir trött & så. Men det gick faktiskt ganska snabbt och det var jättekul. Man träffar nya människor och så. Jag jobbar på en resturang för tillfället. Får hyfsad bra lön & jag älskar det faktisk. Har alltid velat jobba inom den branchen. Kanske till och med öppnar eget en vacker dag. Ifall inte min läkardröm går i uppfyllelse. Men det tror jag att den gör. Ska verkligen satsa allt så att jag blir läkare.

Ja juste ja, jag är med & tävlar om att vinna en otrologt snygg klocka! Wish me luck. Vill verkligen ha den klockan, men tvivlar på att just JAG vinner. Brukar aldrig vinna. Men man får ju hoppas eller hur (:.
 
Tävlingen finns här:  http://shopaholicmamman.blogg.se

Va med och tävla vettja!

Nu ska jag dricka kaffe med min syster.
Ha en bra regnig tråkig tisdag.

Take c
/a



Otroligt bra dag

Ville bara säga att jag har haft en otroligt bra dag på stranden. Hur skönt som helst var det. & har blivit skitbrun. Va där hela dagen.

& så ville jag säga att jag har världens bästa bror! Älskar honom mycket!

Nu ska jag kolla på film, Sova med fienden med Julia Roberts. Den är verkligen bra.

Ni får ha en bra fredagskväll (:

it's hard to say "i do", when i don't

Godmorgon allihopa! Allt bra med er? Jag mår superbra & är skitglad. Det beror såklart på det vackra vädret. I just love it.
Vaknade för en stund sen & har hunnit dricka kaffe. Satte mig genast ute på altanen & till och med nu bränner solen jättemycket. Har det någonsin varit såhär varmt i Sverige? Hoppas det forsätter att vara såhär varmt. Då blir lilla jag överlycklig! (:  

Snart ska jag dra till stranden med några kompisar. Kommer nog vara där hela dagen så det blir inte så mycket bloggande idag heller. Men men, får ta vara på solen för den kan försvinna lika snabbt som den kom.

Vad ska ni hitta på idag då?
Hoppas ni alla har kul med vad det än ni gör idag.

Kram ♥

/a


Värt att läsas

För att inse värdet av en far ; fråga någon som inte har en.
För att inse värdet av en kram ; fråga någon som aldrig blivit älskad.
För att inse värdet av en brödbit ; fråga någon som inte har ätit på en vecka.
För att inse värdet av tio år ; fråga ett nyskilt par.
För att inse värdet av tre år ; fråga en student.
För att inse värdet av ett år ; fråga en som missat en slutexamen.
För att inse värdet av nio månader ; fråga en mor som fött en dödfödd.
För att inse värdet av en vecka ; fråga en redaktör för en veckotidning.

För att inse värdet av en dag ; fråga en dödsdömd cancerpatient.
För att inse värdet av en minut ; fråga någon som missat en buss, tåg eller plan.
För att inse värdet av en sekund ; fråga någon som överlevt en olycka.


Skönt

Åh så skönt det var att sola. Har fått skitmkt färg nu. Men ska få ännu mer. Låg ute tills nu & hade råkat somna. Så kännde inte av värmen så jätte mycket. Eller jo det gjorde jag men efter en timma blev jag van. Svettet bara rann, så varmt var det. Anyway, nu tänkte jag sitta här en stund & blogga. Sen ska jag ut med en kompis och köpa glass.. Får se vilken jag köper. Är sugen på en Twister. Älskar Twister, det är en av mina favoritglassar.

Det var väl allt för nu.

Ha det bra! : )

Dagens kloka ord

Kloka människor diskuterar idéer. Medelmåttiga människor diskuterar händelser. Dåliga människor diskuterar andra människor.


Solar!

JAG SVETTAS IHJÄL! GUD SÅ VARMT DET ÄR!

MEN SKÖNT SOM FAN ÄR DET

Ut & sola igen! 

PUSS


Pic of the day


Song of the day

Sober - Hora

Otroligt bra låt. Ryser varje gång jag hör den. & texten är perfekt.



" Kan inte gråta längre, har tagit slut på tårar
Vänner för alltid men det kommer kännas sjukt för båda
Det plågar mig att vi inte kommer sova tillsammans
Nu går vi skilda vägar även fast vi lova varandra
Att det skulle vara du och jag för evigt

Men utan dig bredvid mig kommer livet sakna mening
Jag saknar medvind när fan ska det vända
Ska sluta hoppas för det kommer aldrig att hända
Ta dig i kragen, håll dig vaken på dagen
För allting går vidare men saknaden skaver
Ingenting blir bättre av att bara gräva ner sig

Kommer alltid bli varm i hela kroppen när jag ser dig
Tack för alla fina minnen som vi delar
Känner rädsla nu för skillnaden att leva
Spelar ingen roll nu om det är du och jag
För bara du är lycklig så kommer livet sluta bra

Nu blir det till att klara sig själv och
Får nöja mig med att vara din vän
För kärleken dog medans lögnerna viskade
Ärliga ord men det var ingen som lyssnade

Nu blir det till att klara sig själv och
Får nöja mig med att bara vara din vän
För kärleken dog medans lögnerna viskade
Ärliga ord men det var ingen som lyssnade


Är inte rädd för döden längre, ses på andra sidan
Jag längtar redan dit och resan kan bli ganska slitsam
Har aldrig älskat nån så mycket som jag älskar dig
You took my breath away och jag vill aldrig hämta den
Men försöker vara lycklig idag
För dörren är ju stängd, men du har nyckeln tillbaks
I alla fall ett tag, men jag måste gå vidare
Inte idag, men vill få stopp på mitt lidande
Minns den där gången när vi åkte ut till toppnäset
Handduk på marken och vi älskade i långgräset
Sen på natten under stjärnor och en bäcksvart himmel
Båten ut på sjön med massa ljus det är mitt bästa minnet
Hellre ledsen med dig än glad utan dig
Men spelar det nån roll när sagan bara slutade
Det var för oss som solen sken som guld
Och gick upp varje morgon för kärlekens skull

Nu blir det till att klara sig själv och
Får nöja mig med att bara vara din vän
För kärleken dog medans lögnerna viskade
Ärliga ord men det var ingen som lyssnade

Nu blir det till att klara sig själv och
Får nöja mig med att vara din vän
För kärleken dog medans lögnerna viskade
Ärliga ord men det var ingen som lyssnade


Kanske var det bara bra det som hände
Och vad som än händer så var du min ängel
Kom till jorden för att ta mig från min depression
Det här ingenting i mängden som jag klätt med ord
Charlotte Lantz du är i mitt hjärta för alltid
Och jag hoppas att vi bara varit tankspridd
För ingen av oss ville ju egentligen det här
Och jag vill alltid vara vänner, fast stämningen finns där
Slut på ord nu men skriver lite till
15 månader, den bästa tiden i mitt liv
Kan bara hoppas på att ödet för oss samman
Vill leva med dig och få se döden tillsammans
Men vi får se nu vad framtiden kan bjuda på
Du och jag åt skilda håll, kan inte bara sluta så
Så jag lever livet och slutar lipa nu
För du och jag har ett band som aldrig kommer slitas ut

Nu blir det till att klara sig själv och
Får nöja mig med att bara vara din vän
För kärleken dog medans lögnerna viskade
Ärliga ord men det var ingen som lyssnade

Nu blir det till att klara sig själv och
Får nöja mig med att vara din vän
För kärleken dog medans lögnerna viskade
Ärliga ord men det var ingen som lyssnade"



Det var länge sen...

Har verkligen inte haft tid att blogga. & det är pga vädret. Har varit ute & på stranden hela tiden. Har solat så mycket som jag har kunnat så har inte riktigt hunnit med bloggen. Sen har jag haft massa plugg också, & självklart kommer plugget framför bloggen så var tvungen att göra det. Men nu är jag tillbaks. Hur mår ni då? Jag mår suuuper. Ska strax ut och sola men tänkte att jag skulle blogga lite så att ni vet var jag håller hus. Åh, vi har inga "vanliga" dagar kvar i skolan. Det är så slappt. Imorn är vi lediga, på måndag ska vi vara ute hela dagen & på tisdag ska vi spela fotboll hela dagen. & på onsdag slutar vi. Gud så skönt! Fast jag kommer sakna min klass så mycket så det inte är sant. Kommer säker gråta på skolavslutningen. Den klassen har jag växt upp med. & dom kommer alltid finnas i mitt hjärta. Allihop. Sen kommer jag sakna vissa lärare också. Hoppas att jag får lika bra lärare på gymnasiet.

Anyway, nu ska jag som sagt ut och sola & äta glass. Vet inte vad jag hittar på sen.
Imorgon blir dte stranden hela dagen. Hääärligt!

Ni får ha en underbar torsdag.

Puss ♥



love her 


RSS 2.0