Model Portfolio - Miranda Kerr

image53

Miranda är född i Australien och är 24 år gammal. Hon började jobba som modell när hon var 13 år och har jobbat för bland annat för Victoria's Secret, Levi's, Roberto Cavalli och många fler kända designers. 2006 skrev hon också ett kontrakt med Maybeline New York. Nyligen har Miranda setts promenera hand i hand med Orlando Bloom i Central Park och det ryktas att de är ihop.  Cute couple. Hade jag fått välja vem jag hade velat se ut som så hade jag valt att se ut som denna vackra varelse. Hon är perfekt.

Dagens Önskeoutfit

image52

Kändisar utan smink.


Jag har många gånger ställt mig framför spegeln och tyckt att en ful tjej speglas tillbaka. Jag har tyckt och tycker fortfarande ibland att jag är tjock. Jag är inte nöjd med min längd och det finns dagar då jag inte ens vill gå upp ur sängen. När jag var liten ville jag se ut som Jennifer Lopez. Hon var min stora idol. Jag ville ha samma frisyr, samma kläder, jag lärde mig alla hennes danser & jag mimade till och med en av hennes låtar när jag var med i Småstjänorna. Lame i know, men jag älskade henne. Jag såg upp till henne. Hon var perfekt i mina ögon. Någonstans missade jag att det är egentligen mig själv jag borde vara & inte försöka efterlikna någon annan. Ju äldre jag blev ju mer besviken blev jag. Jag började sakta inse att den Jennifer Lopez jag försökte efterlikna inte fanns. Den jag ville vara var täckt med 100 kg smink & alla hennes bilder var retuscherade. Detta insåg jag sent. Jag försökte få ett utseende som hade fixats av ett datorprogram och smink. Jag fattade ju inte det när jag var liten men när jag kom till en viss ålder fattade jag hur det låg till. Från den dagen blev jag mer självsäker. Mitt självförtroende blev mycket bättre och istället för att tycka att jag är ful tyckte jag att jag var söt. Jag insåg att jag inte kunde uppnå hennes nivå om man nu kan säga så, även om den så kallade nivån inte existerade. Jag började tycka om mig själv för den jag var. Och om jag har lite fett, & inte ser skitsnygg ut utan smink. Jag kan leva med det. Det finns mer tragiska saker i världen. Ja, visst ska man se bra ut för att passa in, & bära en sorts kläder. För vissa betyder detta jättemycket men för mig betyder det inget alls. Jag kan leva med att inte vara perfekt, theres no such thing as perfect.  Så länge jag mår bra & tycker om mig själv för den jag är så är det lugnt. Jag behöver inga extra grejer för att få folk att gilla mig. Det räcker med att jag är mig själv. Det jag vill säga här är att, alla har vi dåliga dagar men det är inget att hänga sig på. Visst orkar vi inte gå upp ur sängen ibland, för att allt känns så trist & man känner sig så sleten. Men think twice, du är nog inte ensam om det. Bilderna här nedan bevisar det. Så ta en god titt & sen gå och ställ er framför spegeln och säg : Jag är fin som jag är.

image46

Cameron Diaz

image47

Eva Longoria

image48

Kate Moss

image49

Britney Spears

image51

Jennifer Lopez
My idol.

JÄVLA ÄCKEL!

Läste nyss om tjejen som hölls fånge av sin pappa i 24 år. Hon var bara 18 år när hon blev instängd i deras källare. Hon blev våldtagen av sin egen pappa flera gånger och födde 7 barn fast bara 6 lever. Våldtäkterna började redan när hon var 11 år. Grannarna fattade aldrig vad som hände eftersom pappan bettede sig helt normalt. Det är nu historien bakom ståldörren har kommit ut. 

Jag kan inte fatta att någon kan göra såhär!! Jag känner mig så äcklad och jag blir så arg! Hur kan man utsätta ens eget barn för något sånt här? Jag försöker verkligen förstå men människor som gör sånt här kan inte ha alla inne. Det är tragiskt och det är sorgligt. Fattar inte dom hur den som blir utsatt blir påverkad av detta? Hela ens liv blir förstört! Det är så äckligt att jag kan spy! HUR?? Människor som han borde få dödsstraff. Jag är starkt emot dödsstraff men när det gäller såna som gör illa barn, speciellt sina egna, så tycker jag att dom förtjänar att . Dom borde brännas på bål! Seriöst. Jag undrar om han ens har en gnutta ånger i sin kropp. Eller skam? Om man ska göra något så hemskt mot sitt eget barn, varför skaffar man då barn överhuvudtaget? Det är inte så att man skaffar en ny leksak. Det är ett liv, en människa som har känslor och ett hjärta. Jag hade inte klarat av allt som den här tjejen har gått igenom i sitt liv, därför ser jag upp till henne på något sätt. Hon bevisar att det faktiskt finns ljus på andra sidan den mörka tunneln.

Jag har läst många böcker om just incest. & varje gång har jag bara blivit mer och mer äcklad. Samtidigt tycker jag att det är starkt av den som blir utsatt att skriva en bok om det hela. Jag tror inte jag hade kunnat göra det. Jag är för svag, men jag ser verkligen upp till dom som väljer att komma ut med saker dom har blivit utsatta för. & framförallt är det bra för att genom att skriva böcker hjälper man många andra som blir utsätta för samma sak.

Jag önskar att vi bodde i en värld där inget ont förekommer, men som många andra har jag tvingats vakna ur min dröm & möta den hårda sanningen. Sanningen som säger att världen vi lever i nu, är långt ifrån perfekt.




It's Alright Ma I'm Only Bleeding

Deppig rubrik jag vet, men så känner jag mig. Iaf, vaknade ganska tidigt, gick upp & klädde på mig. Gick ner & satte mig vid datorn. Plötsligt kände jag att jag hade ont i huvudet. Eller det var vad jag sa till min mamma. Orkade bara inte gå till skolan idag. Sjukt trött var jag. Jag satt vid datorn ett tag sen gick jag & la mig i min skööna säng. Hade somnat medans jag kollade på Tv. Jag vaknade & kände mig ännu tröttare än innan jag hade somnat. Vet inte varför det blir så men jag är alltid tröttare efter att jag vaknar. Gick upp & gjorde en skitgod hamburgare till mig själv, drack ett glas cola. Jag skakade av hunger om man nu kan säga så. Så de var ganska gott ja.
Satte mig vid datorn igen. & nu skriver jag här. 

Idag blire plugg till max. Skulle egentligen plugga igår men jag hatar verkligen söndagar & kan inte göra något. Allt känns så boring. Idag får jag ta igen allt som jag inte gjorde igår. Vilket känns ganska trist men you gotta do what you gotta do. 

Im out. 

Peace
 

image45

Denna skönhet får pryda detta inlägget idag. Hon är vacker som få. & jag älskar henne i OTH. Älskar One Tree Hill överhuvudtaget.

Dagens citat : You need to go see the wizard. Ask him for some guts.


Mina favoriter från Forever21

image44


Enjoy! Kommentera gärna vad ni tycker & vilken ni tycker är snyggast. (:

Eva Longoria älskar glass.

Som alla vet så är Eva Longoria Magnums nya ansikte utåt. När hon nyligen var på presskomferans i Mexico City höll hon stolt upp sin Magnumglass & verkade stormtrivas också! Vem skulle inte det egentligen? Men för henne är det nog inte en sån "big deal". För mig hade det nog varit skitstort! Eva ser skitsnygg ut också! Go Eva. Du blir snyggare för varje dag som går! & hon är nog inte ensam om att älska glass, för alla älskar vi glass. Visst?

image41 

image43

Model Portfolio - Gemma Ward

image40

Gemma Ward, född 3 november 1987 i Perth, Australien, är en australisk supermodell som bland annat har prytt omslag för Vogue, ELLE. Hon kallas ofta för "baby face"-modell då hon har ett barnansikte. Hon har det typiska "dockansiktet" som har blivit så populärt hos modellagenturerna under senare år. Hennes utseende har föera gånger fått kommentarer om att det varit så unikt och vackert och sött, brett mellan ögonen, hög panna (fem-fingrars-pannan), små men välformade läppar, breda käkar, relativt brett näsben med liten spets, höga kindben m.m. Hennes kanske mest kända kapanj har varit Burberrykampanjen för hösten 2006.


Fakta från Wikepedia.

Gemma ward är en utav mina favoritmodeller. Hon har ett babyface som gör henne unik & vacker.


Horoskop

Vattumannen 20/1 - 19/2

Dagshoroskop - söndag 27 april

Många andra får en del att stå i idag, men du gör nog klokast i att alltjämt koppla av i väntan på en mer dynamisk tid imorgon.

Veckohoroskop - vecka 17


Detta är en tid som handlar om att känna hur du växer i din förmåga att få till stånd effekter i världen. För att kunna göra detta behöver du få till stånd en inre transformation först, något som kommer sig av att du upptäcker att det du är rädd för inte är så hemskt som du föreställer dig. Genom att rikta in dig på att härda ut även när utvecklingen går riktigt långsamt kan du också skapa omständigheter för expansion och framgång, något som kan återspeglas bland annat i hemmet och inom familjelivet, där positiva förändringar kan äga rum även under svåra omständigheter. Som tur är får du stöd av din partner som ger prov på mycket styrka och beslutsamhet. En viss stress märks av på jobbet och i angelägenheter som rör kommunikation - håll huvudet kallt.


Månadshoroskop - april 2008

Det blir lätt en hektisk månad för dig med mycket aktivitet och en hel del resande. Det pågår också hur mycket som helst på kommunikationsfronten. Ställ in dig på en del häftiga meningsskiljaktigheter och enerverande korrespondens. Bli heller inte förvånad när resor utvecklar sig till stressigare tillställningar än du skulle önska. En sak står dock klar; du drar dig inte för att meddela vad det är du tycker och tänker. Detta i sig kan skapa en del konfrontationer, i synnerhet om du känner att en del arbetsrelaterad stress beror på att någon är oresonlig. Rationell som du är - för det mesta - klarar du av att ge uttryck för det du har på hjärtat utan att blanda in känslorna i sammanhanget - till skillnad från vissa andra.

Efter fullmånen den 21:e förbättras situationen avsevärt och det verkar som om dina känslor stabiliseras. Inte minst viktigt i sammanhanget är att du känner att du har bättre kontroll över händelseutvecklingen, kanske på grund av att det uppstår svåra utmaningar som du hanterar med den äran. En annan viktig faktor är att partners är beredda att ge dig sitt fulla stöd - det kan till och med bli så att en total transformation äger rum i relationer tack vare dina idéer om hur man kan bygga något grundläggande. Det är en utmärkt tid att arbeta på bostaden, eller att bara vistas hemma - något som just nu är förenat med trivsel och glädje.

Samtidigt verkar utvecklingen på den ekonomiska fronten vara mycket gynnsam, inte minst eftersom du håller dig ajour med trendväxlingarna. Din förmåga att ligga lite före innebär att du ligger helt rätt i tiden. Ökade resurser stärker din ställning.




Någon mer än jag som tror på horoskop? Ibland kan det verkligen stämma, ibland inte alls. Jag tror på horoskop när det stämmer så att säga. (:

Önskeoutfit

image39

Godmorning Sweden

Gomorgon gomorgon! Har alla sovit gott? Det har jag gjort! Sov som en stock. Vaknade precis & har hunnit dricka kaffe. Vad hade jag gjort utan kaffe? Det är nästan det goaste jag vet, efter kyckling & choklad då. Vad ska ni göra idag då? Jag har inga planer alls just nu. Som det ser ut så ska det nog bli lite plugg idag, eller ganska mycket faktiskt. Har 3 arbeten som jag måste lämna in. Får se hur det går med det där. Har nämligen tröttnat på allt som har med skolan att göra. Vet inte varför, kanske för att sommaren snart är här. Plus att jag kan inte plugga när jag ser att det är soligt ute. Sjukt jag vet. Men så är det. Det är inte bra att jag redan har tröttnat för jag har en låååång tid kvar i skolan. Ca 13 år kvar tror jag. Med gymnasiet & högskolan och hela köret. Äh, jag lever i nuet. Vi får se hur det blir. Jag vet bara att nästan två månader sommarlov kommer göra susen! & efter det så kanske plugglusten kommer tillbaka ? kanske.  Det måste det göra, om jag ska bli läkare. Jag vill kunna rädda liv. Har alltid velat det. Vill bara veta hur det känns att rädda någon ifrån döden. & vara någons hjälte. Framför allt vill jag bli läkare för att man bidrar med att förändra någons liv. & kanske bidrar man med att förändra världen pyttelite..  

Nu ska jag ta en dusch.
Ha en bra söndag gott folk!

Take c.

image38

Skönhet från topp till tå!

Önskeoutfit

image37

Rihanna's Style



image36
"God girl gone bad"
Någon som verkligen har tagit till sig den frasen är ingen mindre än Rihanna. Visst kommer vi alla ihåg henne när hennes sångkarriär startade. She used to be the sweetest girl, right? Det varade inte så jättelänge nej. Lite förändringar här&där och så vipps fick man fram den nuvarande Rihanna. En lite "horigare" version av henne. No offense. Men så känns det nuför tiden när man ser henne på bilder & sånt. Hennes bilder är inte längre "söta" utan dom e mer, jag vet inte hur jag ska förklara. Jag tror faktiskt att det är mer än jag som har fått den uppfattningen om henne. Tycker bara att det är synd att kändisar inte fattar att dom inte blir framgångsrika genom & visa sin kropp. Eller det som är mest synd är att, det faktiskt är så. Ju mer dom visar, ju mer tjänar dom. Men det är ju deras val. Hon är fortfarande snygg & hennes låtar är skitbra. Känner igen mig i varje låt. Det är nog kanske därför jag gillar henne så mycket.  Trots hennes extreme makeover.


image16

Något Rihanna har, förutom hennes skönhet, är stil. Älskar det hon har på sig. Riktigt snyggt!

image17

Här har vi en axelbandslös klänning. Vilket jag älskar. & att hon har en killer body gör inte saken värre. Den sitter perfekt på henne. Verkligen snyggt! & hennes hår är inget mindre än läckert!

image18

Omg! Någon som vet var man kan hitta den hon har på sig? Hade verkligen velat ha den! Gud så snygg den är! & skorna är inte heller så tokiga. Hade verkligen inte tackat nej till denna outfiten. Love it!

image19

Så snyggt något så enkelt kan vara! Vill någon härma stilen så finns det pennkjolar på Gina Tricot. Finns bland annat i blått. & så bara ett enkelt vitt linne till. So damn hot!

image20

Älskar klänningen. Älskar armbandet. Älskar håret. Älskar henne!

image22

Njaa. Vet inte om jag gillar detta. Det passar snyggt på henne, men det är nog inget jag skulle ha på mig.


image24

Jag ska blunda för det gipsade benet. Är detta ett linne eller en klänning? Lite föör kort enligt mig. Men den e fin. Det hade blivit så mycket snyggare med ett par skitsnygga jeans. Snygg är hon. As usual.

image26

Jag avskyr den här klänningen! Gillar den inte ett dugg. Vem vet, spegeln kanske gick sönder eller något så hon kunde nog inte se vad hon tog på sig.. ? Men håret däremot är skitsnyggt!

image27

Så sköön färg! Älskar den här klänningen. Hade verkligen passat att ha den till balklänning. Det hade jag inte tackat nej till.

image28

I SIMPLY LOVE IT! Har tyvärr inga ord. Den här klänningen är perfekt.

image29

Haha. Nu är jag speechless igen. Den här klänningen är verkligen ful. Gillar den inte alls.


image31

Älskar klänningen. Men jag hade nog skippat handskarna. Då hade det blivit mer elegant istället för punkigt. Klänningen är underbar.

image32

Hon överglänser den guldiga statyn som står bakom henne. Amazing! Ge mig en sån klänning. Ge mig hennes hår!


image33

Jag älskar skorna, klänningen, skärpet, väskan & henne.


Trött

Japp, trött är precis vad jag är. Har rensat hela min garderob & till och med bytt garderob. Fick flytta allt till en större garderob för kläderna fick inte plats. Dessutom så la jag undan alla vinterkläder & slängde alla kläder som jag ej ville ha mer. För att göra en lång historia kort, det var jobbigt! Men definitivt värt det. Nu har jag större garderob & mycket mer plats.  Blev väldigt nöjd med resultatet.

Idag var jag i stort sätt ute hela dagen. Va ute med en kompis. Vi fikade & så. Det var faktiskt kul, men det är det alltid. Jag & hon har alltid kul. Plus att vi inte har varit med varann i en vecka så vi fick ta igen allt idag. Kul var det.

Jag känner mig lite hungrig. Blir alltid hungrig så här sent. Får ta & göra en macka eller något.

& en sak till. Att blogga är faktiskt kul. Speciellt när man ser att ens läsare & kommentarer ökar. Så kommentera vad ni tycker så blir lilla jag jätteglad! (:

Det var allt för mig.

Peace

Klännigar

Klänningar

Här kommer 8 klänningar som jag tycker är skitsnygga. Vissa klänningar är somriga & vissa är mer festliga. Men alla dom har något gemensamt, dom är sjukt läckra allihop.

image5

Jättesöt klänning från Halens. Jag älskar färgen. Hade passat jättebra till sommaren.  Ett par söta ballerinaskor till också. Vipps så har man en greate outfit!

image6
Jag gillar den här klänningen för att den är både festlig ock enkel på samma gång. Den skulle passa skitbra till skolavslutningen! Den är också från Forever 21.

image7
Den här klänningen är en utav mina favoriter. Den är sååå söt! Hade gärna velat ha den nu. Den passar perfekt till ett par söta ballerinaskor & till en ganska brun kropp. Jag gillar att den inte har några axelband. Denna klänningen toppar verkligen min lista!


image8
Som sagt jag gillar axelbandslösa klänningar & den här klänningen är klockren. Rosetten är som pricken över i:et.


image9
Oh! Jag har inga ord. Den här klänningen är perfekt! Ett par skitläckra svarta pumps till hade gjort susen.  

image10
Ännu en söt klänning. I love it!
image11
Denna klänningen är verkligen fin! Jag hade jättegärna velat äga den. Funderar på att beställa den. Den finns på Forever 21 hemsida.
image14
Jag ändrar mig! Den här klänningen toppar min lista! Den är sååå fin! & jag gillar paljetterna. Det ser nästan ut som ett skärp. I have no words. Den är perfekt helt enkelt.

Godmorgon

Godmorgon (:

Vaknade för en stund sen. Egentligen älskar jag att sova länge men vaknade faktiskt kl 9. Inte likt mig alls. Jag tog på mig mina kläder, borstade tänderna, klädde på mig & tog en cyckeltur till affären :D. Det är så skönt att motionera på morgonen! I Love It. Jag kanske ska göra det oftare. Min kondition blir bättre & det är faktiskt skönt att cyckla eller sprina på morgonen, helt ensam. Det är ett bra sätt att rensa tankarna. (:

Känner mig lite nere & jag vet inte vad det beror på. Har känt såhär ett tag nu faktiskt. I stort sett alla går mig på nerverna :/ så den sista tiden har jag varit för mig själv. Har behövt rensa tankarna & ta tag i några problem som oroar mig. Men det blir bättre så småningom. Hoppas jag. U know what they say, after the rain the sun comes out.

Idag ska jag nog inte göra något speciellt. Bara ta det lugnt. Prova kläder & sånt. Gillar att göra det när jag är på dåligt humör. & komma på nya klädstilar och snygga outfit som man kan ha på sig. Jag blir på bättre humör då. Sen ska jag nog gå ut på altanen & steeeka.  :D. Det är inte så jättestark sol men sol är det & det betyder att jag har ett leende på läpparna.

Nu ska jag ta mig upp och ta en låång dusch.

Hörs sen!

Peace

Önskeoutfit


image4



Idag hade jag velat se ut så här! Hade velat ha den här outfiten. Tyvärr så vaknade jag på världens dåligaste humör så det fick bli bara någonting slappt. Anyway, alla plagg är nästan från ina Tricot. Det är nämligen min favoritaffär. Det finns så söta, fina, enkla kläder där. & det är precis hur jag gillar det. Enkelt & fint!  

Solglasögon, t-shirt, shorts & väska: Gina Tricot
Skinjacka & Tygskor : H&M

Jag känner mig lite hungrig! Haha. Jag funderar på att göra en macka & krypa ner i mina sköna säng och kolla på tv (:


Take Care Ya'll

Hello bloggen!

Hejsan!

Jag har nu gjort som många andra redan gör, jag har börjat blogga!

Jag är en 17årig tjej som älskar allt som har emd mode att göra. Jag älskar att stå framför kameran och jag älskar att shoppa. Jag bor i en väldigt vacker liten stad som heter Varberg tillsammans med min familj.

Denna bloggen kommer handla om mode, kändisskvaller, en 17årig tjejs liv&vardag.

& mycket mycket annat kul!

So stay tuned.

Peace

image1


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0